Hotel Russo-Balt u Moskvi - nevjerojatan hotel za ljubitelje secesije
Ako se želite osjećati pravim aristokratom, izaberite najbolji luksuzni butik hotel u Moskvi - hotel Russo Balt Moskva. ...
Jeste li seksi?
Ukus u oblačenju pokazuje, htjeli to ili ne, vaš smisao za erotsko prikazivanje. ...
Taj predivni Peking uskoro na programu HRT-a
HRT od 12. svibnja počinje s emitiranjem dokumentarnih filmova pod nazivom Taj predivni Peking. ...
Anketa


Sve je spremno za Šibenik ORC Cup u organizaciji D-Marin Mandaline i JK Vala
Objavljeno: 30.04.2021. 15:08  
D-Marin Mandalina i JK Val ovog će vikenda ugostiti Šibenik ORC Cup
D-Marin Mandalina i JK Val ovog će vikenda ugostiti Šibenik ORC Cup

D-Marin Mandalina i Jedriličarski klub Val ovog će vikenda ugostiti Šibenik ORC Cup. Regata počinje u subotu 1. svibnja u 12 sati, a 12 posada će svoje snage odmjeriti u šibenskom arhipelagu.

Druga ovogodišnja regata će se jedriti dva dana, a najbolji će biti proglašeni u nedjelju nakon povratka s mora. Predviđena su četiri jedrenja u štap polju i jedno navigacijsko jedrenje te će se nagraditi tri prvoplasirane jedrilice u svakoj klasi.

D-Marin Hrvatska dugogodišnji je ponosni sponzor i domaćin niza međunarodnih natjecanja, uključujući i prestižne regate u klasi TP52, kao i regate u klasama Farr 40 te Melges 24 i 32. Posljednju ORC regatu Prvenstva Hrvatske D-Marin Mandalina ugostila je u studenom prošle godine i to također u suradnji s JK Val iz Šibenika. 

ORC International se u Hrvatskoj primjenjuje više od dvadeset godina, a riječ je o sustavu razvrstavanja po kojem se održavaju svjetska i europska prvenstva. Zahvaljujući ovom sustavu, različite se jedrilice izjednačavaju te se posadama omogućuje izjednačeno natjecanje, bez obzira na vrstu i veličinu jedrilice.

  isprintaj članak