Tajanstvena Magnetska brda (Leh, Himachal Pradesh) u Indiji
Ovdje se čini da vozila samostalno putuju uzbrdo bez motora! ...
Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Uniline traži stipendiste i omogućava stjecanje prvog radnog iskustva
Objavljeno: 05.09.2019. 14:37  
Dan otvorenih vrata Unilinea 13. rujna u Puli
Dan otvorenih vrata Unilinea 13. rujna u Puli

Redovni studenti završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli imaju mogućnost osigurati stipendiju od 1.250 kuna mjesečno i prvo radno iskustvo u Unilineu. Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na Danu otvorenih vrata Unilinea 13. rujna 2019.

Uniline, vodeća destinacijska menadžment tvrtka u jugoistočnoj Europi i ove godine nastavlja s programom stipendiranja i programom stručne prakse kojim studentima završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli s područja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije, donosi mogućnost dobivanja stipendije u mjesečnom iznosu od 1.250 kuna te stjecanja prvih praktičnih iskustva u turističkom sektoru.

Uniline će ove godine izabrati četiri studenta koji se istaknu ostvarenim akademskim uspjehom i motivacijom, a stipendiju od 1.250 kuna mjesečno će primati za akademsku 2019./2020. godinu. Uz novčani iznos, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji kroz koji će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu. 

Program stipendiranja i stručne prakse predstavit će na Danu otvorenih vrata Unilinea, 13. rujna u sjedištu Unilinea, ulica Bože Gumpca 38 u Puli gdje će u 14 sati zaposlenici Unilinea zainteresiranima studentima predstaviti program te otkriti sve mogućnosti ostvarivanja karijere u Unilineu.

 

„Želimo potaknuti marljivost i obrazovanje naših studenata i omogućiti im jednostavnije studiranje te prvo radno iskustvo. U Unilineu nudimo mogućnost razvijanja uzbudljivih karijera u turizmu budući da pratimo nove turističke trendove i stalno otvaramo nova tržišta. Stoga, pozivamo zainteresirane studente završnih godina da se prijave na program, ali i da nas posjete u Uniline na Danu otvorenih vrata gdje mogu saznati sve o programu i nama”, istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala Unilinea. 

 

Program događaja je namijenjen studentima i privatnim iznajmljivačima, ali i sugrađanima koji žele upoznati poslovanje ove tvrtke. Nakon predstavljanja programa stipendiranja i stručne prakse, u 15 sati će biti održano predavanje i savjetovanje za iznajmljivače privatnog smještaja kako ostati konkurentan i na koji način prilagoditi ponudu narednim, izazovnim turističkim godinama. Savjetovanje će pokriti karakteristike današnjih gostiju, minimalno odsjedanje gostiju, određivanje najbolje cijene apartmana, problematiku pada rezultata pri suradnji na upit, ali i dodatne sadržaje koje gosti traže, kao i pitanja jesu li kućni ljubimci dobrodošli, da li se u današnje vrijeme treba dodatno naplaćivati za klima uređaj, zašto kvalitetna fotografija prodaje te ponuditi brojne druge korisne savjete koji mogu značajno koristiti iznajmljivačima privatnog smještaja. 

  isprintaj članak