Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Pravila ponašanja u restoranu i baru
Ukoliko ste u žurbi ili ne volite čekati, dajte napojnicu konobaru unaprijed i naglasite mu kako znate cijeniti dobru uslugu. ...
Masovno samoubojstvo ptica u Indiji
Želite li se odvojiti od monotonije svakodnevnog života, trebali biste posjetiti neobična mjesta u Indiji i ostati zaprepašteni. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Uniline traži stipendiste i omogućava stjecanje prvog radnog iskustva
Objavljeno: 05.09.2019. 14:37  
Dan otvorenih vrata Unilinea 13. rujna u Puli
Dan otvorenih vrata Unilinea 13. rujna u Puli

Redovni studenti završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli imaju mogućnost osigurati stipendiju od 1.250 kuna mjesečno i prvo radno iskustvo u Unilineu. Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na Danu otvorenih vrata Unilinea 13. rujna 2019.

Uniline, vodeća destinacijska menadžment tvrtka u jugoistočnoj Europi i ove godine nastavlja s programom stipendiranja i programom stručne prakse kojim studentima završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli s područja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije, donosi mogućnost dobivanja stipendije u mjesečnom iznosu od 1.250 kuna te stjecanja prvih praktičnih iskustva u turističkom sektoru.

Uniline će ove godine izabrati četiri studenta koji se istaknu ostvarenim akademskim uspjehom i motivacijom, a stipendiju od 1.250 kuna mjesečno će primati za akademsku 2019./2020. godinu. Uz novčani iznos, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji kroz koji će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu. 

Program stipendiranja i stručne prakse predstavit će na Danu otvorenih vrata Unilinea, 13. rujna u sjedištu Unilinea, ulica Bože Gumpca 38 u Puli gdje će u 14 sati zaposlenici Unilinea zainteresiranima studentima predstaviti program te otkriti sve mogućnosti ostvarivanja karijere u Unilineu.

 

„Želimo potaknuti marljivost i obrazovanje naših studenata i omogućiti im jednostavnije studiranje te prvo radno iskustvo. U Unilineu nudimo mogućnost razvijanja uzbudljivih karijera u turizmu budući da pratimo nove turističke trendove i stalno otvaramo nova tržišta. Stoga, pozivamo zainteresirane studente završnih godina da se prijave na program, ali i da nas posjete u Uniline na Danu otvorenih vrata gdje mogu saznati sve o programu i nama”, istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala Unilinea. 

 

Program događaja je namijenjen studentima i privatnim iznajmljivačima, ali i sugrađanima koji žele upoznati poslovanje ove tvrtke. Nakon predstavljanja programa stipendiranja i stručne prakse, u 15 sati će biti održano predavanje i savjetovanje za iznajmljivače privatnog smještaja kako ostati konkurentan i na koji način prilagoditi ponudu narednim, izazovnim turističkim godinama. Savjetovanje će pokriti karakteristike današnjih gostiju, minimalno odsjedanje gostiju, određivanje najbolje cijene apartmana, problematiku pada rezultata pri suradnji na upit, ali i dodatne sadržaje koje gosti traže, kao i pitanja jesu li kućni ljubimci dobrodošli, da li se u današnje vrijeme treba dodatno naplaćivati za klima uređaj, zašto kvalitetna fotografija prodaje te ponuditi brojne druge korisne savjete koji mogu značajno koristiti iznajmljivačima privatnog smještaja. 

  isprintaj članak