Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Djeca, škola i zaštitne maske za lice
I učenici i studenti u Nizozemskoj ne moraju nositi maske za lice, čak ni učitelji i starija djeca iako su se neki učitelji opirali takvoj "slobodi”. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Provedite prvi ovogodišnji Record Store Day ovu subotu u Dirty Old Shopu!
Objavljeno: 28.08.2020. 15:46  
Dan prodavaonica ploča - Record Store Day sutra, 29 kolovoza, u zagrebačkom Dirty Old Shopu
Dan prodavaonica ploča - Record Store Day sutra, 29 kolovoza, u zagrebačkom Dirty Old Shopu

Svaki ljubitelj analognog zvuka zna da je treća subota u travnju još od 2008. godine tradicionalno dan kada se ploču, kao nosač zvuka, stavlja u prvi plan. Isprva zamišljen kao dan koji je trebao služiti kao promocija malih i nezavisnih prodavaonica koje prodaju glazbu na tada gotovo izumirućem formatu, gramofonskoj ploči, Record Store Day je danas postao svjetski događaj u kojem sudjeluje cijela glazbena industrija, indie i major labeli, mali nezavisni dućani i veliki glazbeni lanci i prodavaonice. Kako je ova 2020. godina posebna po svemu, tako u travnju nismo proslavili Record Store Day, tj. Dan prodavaonica ploča, no nije sve crno jer u sljedeća tri mjeseca će se održati čak tri Record Store Daya, počevši s prvim već sutra, 29. kolovoza!

Iako radi epidemije covida-19 epidemije i svih ograničenja uobičajene svirke neće biti, u Dirty Old Shopu su za sutra pripremili razna iznenađenja i pogodnosti. Samo je u ovom tjednu u trgovinu stiglo 500 albuma (puno novih), pa je tako u ponudi preko 3.500 ploča što nas čini dućanom s najvećim izborom novih naslova u gradu. 

Sutra će kupci na sve izložene ploče, osim RSD izdanja, dobiti desetpostotoni popust, piće i grickalice. 

Drugi Record Store Day održat će se 26. rujna istovrmeno s projektom „Tratinska se budi” o kojem će biti više riječi tijekom rujna, dok je treći Record Store Day zakazan 24. listopada.

  isprintaj članak