Vodikov peroksid u vašem domu
Vodikov peroksid ne služi samo za dezinfekciju ...
Vuk
Među životinjama je vuk omražen pa psi, medvjedi i lisice neće jesti vučje meso. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Just Dubrovnik Summer Edition neizostavan je vodič kroz ljetna zbivanja u Dubrovniku
Objavljeno: 05.07.2018. 10:03  
Dubrovnik od danas ima jedinstven vodič na engleskom jeziku
Dubrovnik od danas ima jedinstven vodič na engleskom jeziku

Nezaobilazni engleski portal za putovanja, gastronomiju, kulturu, događaje i sve ono što niste znali o Dubrovniku - Just Dubrovnik izdao je drugo izdanje posebnog vodiča kroz Dubrovnik.

Pod nazivom Just Dubrovnik Summer Edition, besplatni vodič na čak 84 stranice luksuznog papira donosi najbolje kutke za večere, gradsku mapu, sve kulturne događaje na jednom mjestu, turističku ponudu, najbolja mjesta za odmor, dubrovačke zanimljivosti, festivale, ponudu dubrovačkih suvenira, kao i priče o gradu. Budite dio Dubrovačkih ljetnih igara, izgubite se u điru Stradunom ili jednostavno otkrijte najbolje slastice i vina - sve to u jedinstvenom ljetnom vodiču!

Ako ste se ikad pitali što za nas znači Linđo, zbog čega je Festa sv. Vlaha na UNESCO-voj listi nematerijalnih kulturnih dobara ili jednostavno, kako se u Dubrovniku provesti, bili tri, pet ili sedam dana u “biseru Jadrana”, Just Dubrovnik Summer Edition neizostavno je ljetno štivo za vas.

Besplatan primjerak je moguće dobiti u svim turističkim informativnim centrima u Dubrovniku, u Zračnoj luci Dubrovnik i na mnogobrojnim drugim turističkim mjestima u Dubrovniku. 

  isprintaj članak