Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Prilog koji može biti i samostalno jelo
Objavljeno: 21.09.2020. 12:06  
Đuveđ bez mesa
Đuveđ bez mesa

Đuveđ bez mesa

 

Potrebno:

1 kg kosanog luka

¼ kg mahuna 

¼ kg graška u zrnu

1 veliki krumpir

2 mlade tikvice

3 češnja češnjaka

vezica zelenog peršina

2 dcl riže 

½ kg na ploške izrezanih rajčica

3-4 babura paprike

prstohvat crvene paprike

papra po želji

 

Priprema:

Popržite na vrelom ulju 1 kg kosanog luka. Očistite ¼ kg mahuna i ¼  kg graška u zrnu. Oboje skuhajte u slanoj vodi, ocijedite i dodajte prženom luku. K tome dodajte još i krumpir koji ste izrezali na kockice, dvije mlade oguljene tikvice izrezane u kockice, dva do tri kosana češnja češnjaka, kosanog zelenog peršina, 2 dcl oprane riže, ½ kg na ploške izrezanih rajčica, 3-4 paprike (babure), te slatke crvene paprike i papra.

Sve zajedno dobro promiješajte.

Cijelu smjesu stavite u duguljastu zemljanu posudu ili tepsiju i prelijte je s dosta ulja.

 

Važno:

Đuveđ ispecite tek pred ručak i odmah poslužite.

  isprintaj članak