Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Djeca, škola i zaštitne maske za lice
I učenici i studenti u Nizozemskoj ne moraju nositi maske za lice, čak ni učitelji i starija djeca iako su se neki učitelji opirali takvoj "slobodi”. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Putnike očekuju psežne zdravstvene kontrole i sigurnost
Objavljeno: 01.09.2020. 07:29  
Emirates i flydubai obnovili uspješno partnerstvo
Emirates i flydubai obnovili uspješno partnerstvo

Emirates i flydubai, dvije zrakoplovne tvrtke sa sjedištem u Dubaiju, ponovno su pokrenule svoje uspješno strateško partnerstvo kako bi putnicima omogućile bolju povezanost, jednostavnost i raspored putovanja. Emiratesovi korisnici tako sad mogu putovati na više od 30 odredišta flydubaija dok putnici flydubaija mogu odabrati preko 70 odredišta unutar Emiratesove mreže. 

Hamad Obaidalla, glavni komercijalni direktor flydubaia, rekao je: „Uvjereni smo da će potražnja za putovanjima i dalje rasti s povećanjem broja zemalja koje postupno počinju ukidati ograničenja u međunarodnim putovanjima. Od lipnja smo ponovno pokrenuli letove na 32 odredišta u mreži i očekujemo da će taj broj neprestano rasti tijekom sljedećih mjeseci.”

Opsežne zdravstvene kontrole

Putnici koji presjedaju u Dubaiju prolaze proces termalnog skeniranja u prostoru zračne luke, šalteri u zračnoj luci u Dubaiju opremljeni su zaštitnim antimikrobnim pregradama, a osoblje zračne luke odjeveno je u osobnu zaštitnu opremu (Personal Protective Equipment – PPE) te je na raspolaganju za pružanje dodatne pomoći. Nekoliko letova flydubaija prema odredištima u Africi, Srednjoj Aziji i Europi prometuje s terminala 3 međunarodne zračne luke Dubai omogućavajući brzu povezanost putnicima koji lete Emiratesom prema i iz Dubaija. PCR-testovi na koronavirus obvezni su za sve ulazne i tranzitne putnike u Dubaiju što putnicima Emiratesa i flydubaija dodatno jamči sigurno iskustvo prolaska kroz zračnu luku. Pri ukrcaju na Emiratesov let putnici će dobiti i besplatan higijenski set koji sadrži maske, rukavice, sredstvo za dezinfekciju ruku i antibakterijske maramice. 

Putnici koji rezerviraju kartu putem Emiratesa mogu bezbrižno letjeti jer im tvrtka pruža besplatno pokrivanje medicinskih troškova u slučaju da im se tijekom putovanja dijagnosticira bolest covid-19. Ista je pogodnost namijenjena i putnicima na letovima flydubaija rezerviranima preko Emiratesovog sustava. 

Partnerstvo Emiratesa i flydubaija prvi je put stupilo na snagu krajem 2017. godine.

  isprintaj članak