Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Mirovinu prima već 68 godina!
Više od 500 građana Srbije prima mirovinu duže od pola stoljeća! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Smanjen broj letova za Zagreb
Objavljeno: 01.04.2019. 15:24  
Emirates preuzima letove Dubai - Zagreb u ljetnom redu letenja
Emirates preuzima letove Dubai - Zagreb u ljetnom redu letenja

U sklopu strateškog partnerstva između zrakoplovnih tvrtki Emirates i flydubai, Emirates preuzima letove na liniji Dubai – Zagreb do 26. listopada 2019. godine

Emirates je preuzelo letove prema Zagrebu za razdoblje ljetnog reda letenja. Zrakoplovna tvrtka nastavit će letjeti na liniji Dubai - Zagreb do 26. listopada 2019. godine, nakon čega će partnerska zrakoplovna tvrtka flydubai preuzeti letove tijekom zimskog razdoblja. Strateško partnerstvo između dviju zrakoplovnih prijevoznika iz Dubaija osigurava odgovarajuću veličinu zrakoplova kako bi se najbolje zadovoljile potrebe putnika.

Let EK 129 zrakoplova tipa Boeing 777-300ER kretat će iz Dubaija u 8,30 sati i stizati u Zagreb u 12,35 sati po mjesnom vremenu. Povratni let, EK 130 polazit će iz Zagreba u 15,25 sati i stizati u Dubai u 23,00 po mjesnom vremenu.

Zbog predvišđenih nadogradnji na južnoj pisti u prostoru međunarodne zračne luke Dubai (DXB), od 16. travnja do 30. svibnja 2019. godine, Emiratesovi letovi prema Zagrebu bit će na rasporedu četiri puta tjedno, u ponedjeljak, utorak, četvrtak i subotu. Od 31. svibnja 2019. nadalje, krenut će svakodnevni letovi istim zrakoplovom koji će putnicima tako nuditi sedam tjednih letova. 

Emiratesova dnevna usluga do Zagreba bit će dostupna u konfiguraciji od 3 klase s 8 ležaja u prvoj klasi, 42 mjesta u poslovnoj klasi i 304 prostranih sjedala u ekonomskoj klasi. Uz to, putnici mogu ostati povezani s obitelji i prijateljima tijekom leta zahvaljujući do 20 MB besplatnog Wi-Fi prometa. 

  isprintaj članak