U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Dubai će od 7. srpnja biti otvoren za posjetitelje koji dolaze iz poslovnih razloga kao i za turiste
Objavljeno: 25.06.2020. 08:54  
Emirates spreman za prijevoz putnika i doček turista u Dubaiju
Emirates spreman za prijevoz putnika i doček turista u Dubaiju

Dubai će od 7. srpnja biti otvoren za posjetitelje koji dolaze iz poslovnih razloga kao i za turiste koji se žele odmoriti i zabaviti, ali uz pažljivo određene mjere koje osiguravaju zdravlje i sigurnost putnika i stanovnika.

Proteklih je tjedana Emirates postupno nadopunjavao mrežu usluga koje nudi prema brojnim odredištima, omogućujući putovanje kroz Dubai te istovremeno služeći svjetskoj potražnji za prijevoz tereta. Trenutno Emirates povezuje Dubai s 40 gradova. Emirates u proteklih nekoliko tjedana bilježi porast prometa.

 

Zdravlje i sigurnost na prvom su mjestu

Emirates je uveo sveobuhvatan skup mjera kako na tlu tako i u zraku što uključuje i podjelu besplatnih higijenskih setova koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva ruku svim putnicima. 

 

Ograničenja putovanja: 

Putnike se podsjeća da ograničenja u putovanju ostaju na snazi, a pristup letovima bit će im odobren jedino ako zadovoljavaju uvjete za ulazak u odredišne zemlje. Posjetitelji bi tijekom boravka u Dubaiju trebali posjedovati međunarodnu policu zdravstvenog osiguranja koja pokriva bolest Covid-19. 

  isprintaj članak