Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Prva zrakoplovna tvrtka na svijetu koja je ponudila besplatno pokrivanje troškova
Objavljeno: 24.07.2020. 18:59  
Emirates svojim putnicima pokriva troškove liječenja vezane uz covid-19
Emirates svojim putnicima pokriva troškove liječenja vezane uz covid-19

Međunarodni zrakoplovni prijevoznik Emirates svojim je putnicima omogućio novu uslugu u slučaju da im se tijekom putovanja dijagnosticira bolest covid-19. Emirates će pokriti medicinske troškove u vrijednosti do 150.000 eura te troškove nastale za vrijeme karantene u trajanju od 14 dana u vrijednosti od 100 eura dnevno.

 

Prva zrakoplovna tvrtka na svijetu koja je ponudila besplatno pokrivanje troškova

Pokrivanje troškova vezanih uz liječenje i karantenu u vezinih uz covid-19 Emirates nudi potpuno besplatno neovisno o klasi putovanja i odredištu. Odluka je odmah stupila na snagu i vrijedi za putnike koji lete s Emiratesom do 31. listopada 2020. godine (prvi let treba biti završen do 31. listopada). Ponuda vrijedi 31 dan od trenutka kad putnici obave prvi dio svog putovanja. To znači da putnici mogu nastaviti putovanje u druga odredišta nakon dolaska na odredište s Emiratesom i također imati koristi od novo predstavljene usluge.

Putnici se ne trebaju registrirati ili ispunjavati obrazac prije no što putuju te također nisu obvezni koristiti novu uslugu koju Emirates pruža. Svaki putnik kojem se dijagnosticira covid-19 tijekom putovanja treba nazvati na poseban telefonski broj. 

  isprintaj članak