Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Nova prilika za kandidate u Dubrovniku za rad u najvećoj međunarodnoj zrakoplovnoj kompaniji
Objavljeno: 14.01.2020. 11:40  
Emirates u nedjelju, 19. siječnja, u Dubrovniku traži nove članove kabinskog osoblja
Emirates u nedjelju, 19. siječnja, u Dubrovniku traži nove članove kabinskog osoblja

Ivana Trojanović Sopić

 

Emirates, najveća svjetska međunarodna zrakoplov na tvrtka, traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja te organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja" u nedjelju, 19. siječnja točno u 9 sati u hotelu Royal Princess u Dubrovniku (Ul. kardinala Stepinca 31).

Nova radna mjesta otvorena su za žene i muškarce, a Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje tvrtka njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. 

Zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obvezno, kandidatima se preporuča da ispune online prijavnicu putem internetske stranice Emirates Group careers prije dolaska na Dan otvorenih vrata. Više informacija i detalja o selekcijskom postupku može se naći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

 

Emirates trenutno zapošljava više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 130 nacionalnosti kabinskog osoblja koje brine o putnicima na letovima Emiratesa. Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi se natjecali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja tvrtki i obvezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na sizboru trebati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o vremenu i mjestu dodatnih postupaka oko izbora.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u Emirates dobivaju cjelovit „paket" koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i zubarsko osiguranje te posebne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme tijekom boravka u Dubaiju. Paket također uključuje privlačne povlastice za putovanja diljem Emiratesove mreže odredišta na šest kontinenata, a na njih imaju pravo i članovi obitelji zaposlenika.

 

Hrvatica Ivana Trojanović Sopić podijelila je najvrednija iskustva koja je stekla tijekom inicijalne obuke (Abinitio Training) u školi Emirates Aviation Academy: „Tijekom obuke steknete samopouzdanje te naučite kako pristupiti putnicima različitih nacionalnosti i kultura. Postanete timski igrač, naučite raditi za veće i bolje dobro i naposlijetku spoznate kako biti odličan vođa. U školi Emirates Aviation Training Academy uče nas kako biti obazriviji te tamo postajemo dio velike kozmopolitske obitelji.”


  isprintaj članak