Regresija - Povratak u prošle živote
Vjerujete li da možete proći kroz vlastitu smrt i opet živjeti ili sjetiti se trenutka rođenja i prvog pogleda na majku? Da, to možete doživjeti kroz regresiju. ...
Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Apartmani u prvoj klasi na letovima prema Bruxellesu, Ženevi, Beču, Tokiju, Londonu i Rijadu
Objavljeno: 24.04.2019. 17:53  
Emirates uvodi najnoviji zrakoplov tipa Boeing 777-300ER do Maldiva
Emirates uvodi najnoviji zrakoplov tipa Boeing 777-300ER do Maldiva

Zrakoplovni prijevoznik Emirates najavio je uvođenje najnovijeg zrakoplova tipa Boeing 777-300 ER opremljenog apartmanima u prvoj klasi na relaciji Dubai – Malé od 1. lipnja 2019. godine. Glavni grad Maldiva tako će postati prvo odredište u regiji Južne Azije koje će imati redovne letove spomenutim novim tipom zrakoplova.

Putnici koji će putovati do idiličnog arhipelaga i iz njega Emiratesovim letovima EK658 i EK659, jednim od tri izravna dnevna leta koji povezuju Malé s Emiratesovim čvorištem u Dubaiju, imat će priliku boraviti u potpuno zatvorenim privatnim apartmanima u prvoj klasi nadahnutima luksuznim brendom Mercedes-Benz.

„Maldivi su sve popularnija Emiratesova destinacija za brojne putnike na bračnim putovanjima, ali i za obitelji iz cijelog svijeta. Predstavljanje novog zrakoplova tipa Boeing 777 s najmodernijim apartmanima u prvoj klasi na ovoj relaciji potvrđuje našu dugogodišnju predanost Maléu kao odredištu.", izjavio je Ahmed Khoory, potpredsjednik Emiratesa za regije Zapadna Azija i Indijski ocean.

Putnici će zrakoplovom tipa Boeing 777 polijetati iz Dubaija u 4,20 sati te slijetati u Malé u 9,30 sati. Povratni let kretat će iz Maléa u 11,00 sati te stizati u Dubai u 14,00 sati (mjesna vremena).

Najnoviji Emiratesovi zrakoplovi tipa Boeing 777 imaju ergonomski dizajnirana sjedala i najnoviju inačicu sustava za zabavu na letu ice dostupan u kabinama svih klasa. Dizajnirani s naglaskom na iznimnu udobnost i neometanu privatnost, Emiratesovi privatni apartmani u prvoj klasi potpuno su zatvoreni te imaju klizna vrata koja se potežu prema stropu kabine i prvi su takvi u industriji. Nudeći do 40 četvornih metara odvojenog prostora, ovi prostrani i potpuno zatvoreni privatni apartmani raspoređeni su u konfiguraciji 1-1-1 te je u zrakoplovu dostupno ukupno šest apartmana. 

Luksuzni apartmani opremljeni su sjedalima koja se mogu u potpunosti razvući te postaviti u položaj „nulte gravitacije" nadahnute NASA-om. Kabine koje su smještene u srednjem prolazu opremljene su novim virtualnim prozorima koji uživo prenose pogled koji snimaju vanjske kamere.

Sjedala u poslovnom razredu nadahnuta su unutrašnjošću suvremenih sportskih automobila, a u kabinama su osigurani prostori između sjedala koji pružaju privatnost te prostor za odlaganje cipela, oslonac za noge i osobni mini-bar. Sjedala u ekonomskom razredu opremljena su pokretnim kožnim naslonima za glavu s bočnim dijelovima koje se može vodoravno podesiti za najbolju potporu glavi i vratu.

Emirates trenutno leti najnovijim tipom zrakoplova Boeing 777-300ER opremljenim apartmanima u prvoj klasi prema Bruxellesu, Ženevi, Beču, Tokiju (Haneda), Londonu (Stansted) i Rijadu. Emirates su najavili uvođenje tog tipa zrakoplova i na letovima prema Kuvajtu od 1. lipnja 2019. godine.


  isprintaj članak