Prodaja kineskih 5G pametnih telefona trebala bi doseći 140 milijuna komada 2020. godine
Kineska prodaja 5G pametnih telefona u srpnju iznosila je blizu 14 milijuna komada, što je 239 posto više u odnosu na siječanj ...
Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Riječ je o čovjeku vraćenom na Fidži iz Indije 1. srpnja nakon što je bio liječen u Delhiju
Objavljeno: 01.08.2020. 06:51  
Fidži zabilježio prvu smrt od covida-19
Fidži zabilježio prvu smrt od covida-19

Ministar zdravlja Ifereimi Waqainabete (slika: Fidži Govt)

Ministar zdravlja Ifereimi Waqainabete rekao je da je 66-godišnji muškarac, koji je bio u pograničnoj karanteni umro u bolnici Lautoka.

Waqainabete je izjavio kako je taj čovjek prvi slučaj umrlog od covida-19 u pograničnoj karanteni za osobe pristigle iz inozemstva. Riječ je o čovjeku vraćenom na Fidži iz Indije 1. srpnja nakon što je bio liječen u Delhiju.

"Nažalost, uprkos naporima naših zdravstvenih djelatnika, ovaj je gospodin preminuo jučer u izolacijskom odjelu u bolnici Lautoka zbog komplikacija od covid-19", dodao je ministar zdravlja i naglasio kako su Ministarstvo zdravlja i medicinske službe izrazili iskrenu sućut obitelji ovog gospodina s kojim su bili u stalnom dodiru oduspostave njegove dijagnoze. Priopćio je i kako je muškarac očito zaradio korona virus dok je bio u Indiji, ali da država i dalje predano radi na vraćanju takvih građana natrag kući, na Fidži.

Na Fidžiju postoji osam aktivnih slučajeva covida-19, a svi se nalaze u pograničnoj karanteni.

Zdravstvene vlasti su pokrenule uvjeravanje javnosti da je stanovništvo i dalje sigurno, a Fidži je i dalje "država u kojoj je i dalje korona virus".

  isprintaj članak