Hotel Russo-Balt u Moskvi - nevjerojatan hotel za ljubitelje secesije
Ako se želite osjećati pravim aristokratom, izaberite najbolji luksuzni butik hotel u Moskvi - hotel Russo Balt Moskva. ...
Jeste li seksi?
Ukus u oblačenju pokazuje, htjeli to ili ne, vaš smisao za erotsko prikazivanje. ...
Taj predivni Peking uskoro na programu HRT-a
HRT od 12. svibnja počinje s emitiranjem dokumentarnih filmova pod nazivom Taj predivni Peking. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Za mlade koji žele biti glumci
Objavljeno: 21.04.2021. 07:42  
Filmaktiv poziva riječke srednjoškolce i srednjoškolke na audiciju za dokumentarni film „Koga briga”
Filmaktiv poziva riječke srednjoškolce i srednjoškolke na audiciju za dokumentarni film „Koga briga”

Koga Briga je dugometražni dokumentarni film koji kroz dvije godine prati pet riječkih tinejdžera koji u burnom i nepredvidivom procesu odrastanja traže svoje mjesto i ulogu u društvu. Polazišna točka filma su stvarni problemi, ljudi i događaji u svijetu generacije Z, ispričani iz perspektive mladih sudionika. Oni se druže, zaljubljuju i odljubljuju, svađaju i mire, sanjaju i putuju. Oni proživljavaju brojne pustolovine kroz koje otkrivaju i analiziraju svijet i koje ih dovode korak bliže odrastanju.

Snimanje je previđeno u lipnju ove godine, a zainteresirani mladi za prvi krug audicije mogu se prijaviti slanjem videa naziva Prezime_audicija preko platforme WeTransfer na filmaktiv@filmaktiv.org. Za prijavu na audiciju potrebno je poslati kratki video u trajanju do minute i pol u kojem je potrebno predstaviti se, predstaviti svoju obitelj i prijatelje i opisati svoj najveći problem. Filmaktiv će odabrane mlade pozvati na drugi krug audicije krajem svibnja, a početkom lipnja slijedi trodnevna radionica s redateljicom i dramaturginjom Oljom Lozicom i snimanje.

Rok za prijavu na prvi krug audicije je 10. svibnja 2021. godine. 

  isprintaj članak