Kruh
Za Abrahama Židovi još nisu znali peći u kiselo umiješani kruh, ali ga već Mosije spominje u svom zakonodavstvu. ...
Dio kuhinja snižen za 40% i još nude 20% u Lesnini XXXL
Dio ponude kuhinja trenutačno je sniženo čak 40%, a moguće je ostvariti i dodatnih 20% popusta. ...
Janjetina za prste polizati!
Otkrivamo tajne kakve ni bake ne znaju ...
Anketa


Pripremljeno je osam koncerata poznatih grupa i DJ-eva
Objavljeno: 18.06.2018. 16:26  
Foodballerka na zagrebačkom Strossmayerovom trgu do 15. srpnja
Foodballerka na zagrebačkom Strossmayerovom trgu do 15. srpnja

U glazbenom programu Foodballerke na Strossmayerovom trgu u Zagrebu do 15. srpnja, u osam koncerata nastupit će Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B and the Bops, Kuzma&Shaka Zulu, Bolesna braća, Gustafa i Songkillersa. Nastupit će i DJ'i Phat Phillie, Tom Polo, William Collins, Didi i Slavin Balin.

Na istom trgu uličnui hranu (street food) organizirali su zagrebački ugostitelji. Pripremljen je i poseban dječji kutak s kreativnim radionicama, “napuhancima”, a tu je i bungee jumping. Pjesnik Matko piše pjesme na pisaćem stroju, a organizirani su i nogometni kviz i večer poezije, dok Terrible Creations osmišljava zabavne igre.

Pripremljeni su i Freeze Corner u organizaciji: gol.hr i Buddy Benchu Radio 101.

Organizator je osigurao i veliki ekran i Grill Zonu za gledanje utakmica hrvatske reprezentacije.

The Garden Brewery pripremio je posebno pivo za Foodballerku.

Posjetitelji mogu potražiti Pedicabov i Segwayev prijevoz, a organiziran je i Samsung Summer Garden, u okviru klojeg posjetitelji mogu osmisliti vlastiti virtualni AR emotikon s novim Galaxy S9+ pametnim telefonom, snimiti neki otkačeni pokret na posebno usporen način te upoznati novi QLED TV koji nudi novo iskustvo gledanja.

Hranu pripremaju io nude: Time- razne inačice piletine i povrća, Wurst bar - kobasice, The Garden Bar&Kitchen - BBQ krilca, pop-corn chicken i čips od batata Kitchen&Grill Plac - šarene burgere i krumpiriće u bojama, BarBaQ - svinjska rebarca, goveđa rebra i prsa, Haustor Haus -  razne inačice hrskutavih krumpirića, a 50 A Burger&Champagne Bar -  kombinacije od pola ili kilograma pilećih krilca uz umak od plavog sira i Orange Batidom, El Toro - Beef Quesadilla, Good Food - “Ronaldo” izravno iz njihovog ručno izrađenog smokera uz salate i burgere, Bagel&Lobster bar -  bagel peciva i sendviče, a OLI - “chicketin”. Prisutni će biti i Cocktail bar by Rakijarnica/Mangosta, Gost&Ona, GINgle Bells i Jamnica. Pop-up bar GuMMenYak “koktelizirat” će koktele koje će začiniti letećim medvjedićima u dječjoj varijanti. Milky je sprema palačinke raznih okusa, Time predstavlja ljetnu fritulu s jagodama i semifredde, a tu su i Good Food deserti u teglicama.

Radno vrijeme Foodballerke je od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 23, petkom od 12 do 1, subotom od 11 do 1 i nedjeljom od 11 do 23 sata. Ulaz je besplatan. (T. Radić)

  isprintaj članak