Kruh
Za Abrahama Židovi još nisu znali peći u kiselo umiješani kruh, ali ga već Mosije spominje u svom zakonodavstvu. ...
Dio kuhinja snižen za 40% i još nude 20% u Lesnini XXXL
Dio ponude kuhinja trenutačno je sniženo čak 40%, a moguće je ostvariti i dodatnih 20% popusta. ...
Janjetina za prste polizati!
Otkrivamo tajne kakve ni bake ne znaju ...
Anketa


Glazbena i gastronomska ponuda sa svih strana svijeta
Objavljeno: 30.11.2018. 15:58  
Fuliranje s prstohvatom blagdanske čarolije na Strossmayerovom trgu do 1. siječnja 2019. godine
Fuliranje s prstohvatom blagdanske čarolije na Strossmayerovom trgu do 1. siječnja 2019. godine

Međunarodni glazbeni program na dvije pozornice uz više od 80 izvođača, više od 160 sati glazbe, zabavni sadržaji za djecu, prvi virtualni bor, slasni zalogaji sa svih strana svijeta, trgovački kutci sa zanimljivim darovima i besplatan doček Nove godine uz Defected, samo su neki od sadržaja koji nestrpljivo očekuju dobro osjećanje posjetitelja na Strossmayerovom trgu do 1. siječnja 2019. 

 

U glazbenom programu nastupit strani i domaći DJ-jevi kao što su Danny Krivit - poznati DJ, koji nastupa u petak od 20 h, a uskoro obilježava 50 godina karijere, Todd Terry, dobitnik nagrade Grammy koji nas uvodi u Novu 2019., Andy Daniell, Justin Robertson, Big Danny Kane, Dean Sunshine Smith i Bobby Beige. Tu su i hrvatski DJ-evi: PEZNT, BlackSoul i drugi, a ženske snage Rea, Babilonska, Ines i Remi iz Elementala pripremaju poseban program za Badnjak. Svjetska senzacija, Queen Real Tribute Band, dolazi nam 8. prosinca i po prvi put nastupa u Zagrebu na otvorenom. Ljubitelji klasike uživat će u izvedbama studenata Muzičke akademije Zagreb ponedjeljkom od 12 do 16 sati, a program će obogatiti i sedam nastupa uživo. Druga pozornica Schmeck by BSH events, priprema stand up program, kvizove i disko večeri.

 

Poznati kuhari spravljat će istarske, ličke, dalmatinske, španjolske, skandinavske, švicarske, azijske i južnoameričke specijalitete, roštilj i deserte. 

 

Za male goste spremna je Tvornica Djeda Božićnjaka s maštovitim radionicama i predstavama. Nedjeljom s dječjim zborovima, a mali finalisti Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula nastupit će 2. prosinca od 10,30 do 12 sati, a  uoči finalnog natjecanja u Lisinskom. 

 

Mastercard i Fuliranje vas časte popustom od 10% na plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama!

 

  isprintaj članak