Pakiranje stvari za piknik u kovčeg ili naprtnjaču
Ukoliko niste pripremljeni, dragocjena prilika za odličan piknik može biti propuštena! ...
Argentina dopušta odabir spola "x" u osobnim dokumentima
Međunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo (ICAO) već prepoznaje osobne dokumente s rodom x, koji uključuju ljude koji se identificiraju izvan tradiciona ...
Pogledajte kako odmara zgodni Fran
Fran FM posljednjih mjeseci stalno puni medije. Njegove pjesme „Influencerica“ i „Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog glazbenog programa, no prij ...
Anketa


NALAZITE SE U
Jedno od prvih turističkih događanja nakon nevolja s korona virusom
Objavljeno: 13.06.2020. 08:19  
Gastro Buzz Festival u Puli od 2. do 5. srpnja
Gastro Buzz Festival u Puli od 2. do 5. srpnja

Prvi Gastro Buzz Festival bit će održan u Puli od 2. do 5. srpnja u Puli i na jednom mjestu okupit će poznate s područja gastronomije i turizma poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Deniza Zembe, Domagoja Trusića, Amela Hadžipašića…

"Iznenadilo nas je velikio zanimanje izlagača i sudionika, te se veselimo prvom izdanju festivala, koji želimo održavati svake godine" - ističe Deniz Zembo, pokretač Kulinarskog razvojnog Centra, glavnog organizatora festivala.

Festival će biti održan kraj pulske arene u okruženju prepunom zelenila s posebnim područjima za opuštanje uz prigušenu rasvjetu uz laganu glazbu koju će se pobrinuti DJ-evi.

Posjetitelji moći uživati u najboljim vinima, uličnoj hrani, koktelima, burgerima, craftu, čokoladi, sladoledu, slasticama, veganskim specijalitetima i drugome. Brojni OPG-i će nuditi sir, pršut, med, rakiju, likere, vina, maslinovo ulje, a dio ponude sastojati će se od ekoloških, bio i organskih proizvoda.

Program festivala podijeljen je u dva dijela. Dnevni dio sastojat će se od radionica o izradi kave, čokolade, sladoleda, kruha i razgovora iz područja gastronomije i turizma, navečer će naglasak biti na ukusnim zalogajima i čaši vina uz glazbu.

Velika gastronomska novost bit će sladoled Karuba, proizveden na starinski način od svježih namirnice poput mlijeka, svježeg vrhnja, šećera, meda i prirodnog stabilizatora - brašna od rogača. 

  isprintaj članak