Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


Jedno od prvih turističkih događanja nakon nevolja s korona virusom
Objavljeno: 13.06.2020. 08:19  
Gastro Buzz Festival u Puli od 2. do 5. srpnja
Gastro Buzz Festival u Puli od 2. do 5. srpnja

Prvi Gastro Buzz Festival bit će održan u Puli od 2. do 5. srpnja u Puli i na jednom mjestu okupit će poznate s područja gastronomije i turizma poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Deniza Zembe, Domagoja Trusića, Amela Hadžipašića…

"Iznenadilo nas je velikio zanimanje izlagača i sudionika, te se veselimo prvom izdanju festivala, koji želimo održavati svake godine" - ističe Deniz Zembo, pokretač Kulinarskog razvojnog Centra, glavnog organizatora festivala.

Festival će biti održan kraj pulske arene u okruženju prepunom zelenila s posebnim područjima za opuštanje uz prigušenu rasvjetu uz laganu glazbu koju će se pobrinuti DJ-evi.

Posjetitelji moći uživati u najboljim vinima, uličnoj hrani, koktelima, burgerima, craftu, čokoladi, sladoledu, slasticama, veganskim specijalitetima i drugome. Brojni OPG-i će nuditi sir, pršut, med, rakiju, likere, vina, maslinovo ulje, a dio ponude sastojati će se od ekoloških, bio i organskih proizvoda.

Program festivala podijeljen je u dva dijela. Dnevni dio sastojat će se od radionica o izradi kave, čokolade, sladoleda, kruha i razgovora iz područja gastronomije i turizma, navečer će naglasak biti na ukusnim zalogajima i čaši vina uz glazbu.

Velika gastronomska novost bit će sladoled Karuba, proizveden na starinski način od svježih namirnice poput mlijeka, svježeg vrhnja, šećera, meda i prirodnog stabilizatora - brašna od rogača. 

  isprintaj članak