Hotel Russo-Balt u Moskvi - nevjerojatan hotel za ljubitelje secesije
Ako se želite osjećati pravim aristokratom, izaberite najbolji luksuzni butik hotel u Moskvi - hotel Russo Balt Moskva. ...
Jeste li seksi?
Ukus u oblačenju pokazuje, htjeli to ili ne, vaš smisao za erotsko prikazivanje. ...
Taj predivni Peking uskoro na programu HRT-a
HRT od 12. svibnja počinje s emitiranjem dokumentarnih filmova pod nazivom Taj predivni Peking. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Odredišta
Približno 40 posto stanovništva Palm Springsa čine gay stanovnic
Objavljeno: 11.02.2021. 09:20  
Gay turizam (LGBT) u SAD-u postao važan dio ponude svakog velikog američkog turističkog odredišta
Gay turizam (LGBT) u SAD-u postao važan dio ponude svakog velikog američkog turističkog odredišta

Palm Springs

Osim gay četvrti u gradovima poput San Francisca, New Yorka i Los Angelesa s velikom ponudom restorana i klubova u gay vlasništvu ili usmjerenih prema gay posjetiteljima, isto tako i u drugim gradovima postoji ponuda te vrste. Sjedinjene Američke Države doslovno su otvorene i gostoljubive za LGBT putovanja i turiste.

Ipak, postoji nekoliko odredišta poput Key West na Floridi, Palm Springsa u Kaliforniji i Provincetowna u Massachusettsu koji nadilaze gay-friendly odredišta i ističu kako bi inozemni LGBT turisti obavezno trebali posjetiti njihovu sredinu.

 

Key West 

Key West je, dobro, Key West. Jedan je od najotvorenijih - minded gradova u državi, i jedan od najsunčanijih i najzabavniji. Uz moto "kao jedna ljudska obitelj”, Key West pozdravlja sve svom kutku tropskog raja. Samo četiri milje dug, Key West je više zabave u svojim barovima, noćnim klubovima i plažama negoli bi čovjek pomislio da je moguće. Poznat po svojoj "živi i pusti živjeti" filozofiji i neformalnosti odlično je mjesto za uživanje u dubokom plavom oceanu, suncu, noćnom životu. Key West je domaćin PrideFesta, godišnjeg jednotjednog LGBT Pridea u lipnju, a u rujnu je WomenFest - jedan od najvećih lezbijskih događaja u SAD-u. 

Za više informacija posjetite https://fla-keys.com

 

Sunce i opuštanje u gradu s više od  350 dana sunčanih dana godišnje 

Palm Springs također nudi sunce i rekreaciju. Više od 350 dana sunčanih dana godišnje i više od 125 golf igrališta i 40.000 bazena znači da je ovo mjesto na kojem se ljetnim aktivnosti ma možete baviti čak i usred zime. Prvo omiljeno utočište od Hollywoodske gužve u sredinom 20. stoljeća, kada su zvijezde poput Franka Sinatre, Marilyn Monroe i Grete Garbo posjećivale taj grad, Palm Springs i dalje privlači slavne kao štuo su Paris Hilton i Brad Pitt. Palm Springs je uglađeniji od Key Westa i noćni život se često provodi ispijajući koktele na bazenu. Palm Springs je više od odredišta. To je kultura maženja i luksuza. 

Palm Springs je postao gay Meka i gradske gay stanovnici čine oko 40 posto stanovništva. Godišnje proslave, kao što su Greater Palm Springs Pride ili Palm Springs Leather Pride. 

Više informacija dostupno je na https://visitpalmsprings.com

 

"P - Town" je stekao visoki ugled kao većina gay-friendly odredišta

Provincetown, Massachusetts može manje poznato kao opće turističko odredište, ali "P - Town" je stekao visoki ugled kao većina gay-friendly odredišta na istočnoj obali SAD . Smještenim na rtu Cape Codu, Provincetown ima povijest staru kao SAD i izanimljivo je mjesto za doživjeti okus pomorstva sjeveroistočne obale. Muzeji, knjižare, jedrenje i promatranje kitova samo su dio turističke ponude. P - Grad nema " gay susjedstvu", jer je cijeli grad turistički i grli svoju gay identitet. Za LGBT putnike putnike iz svijeta, ljeto je najbolje vrijeme za posjet P-gradu kada je u svom najboljem izdanju. A tu su i brojne svečanosti za uživanje, uključujući Mates Leather Weekend, Holly Folly gay i lezbijski festival. 

Saznajte više o ovom idiličnom mjestu na https://www.ptown.org ili https://www.provincetown.com

 

LGBT turist u Sjedinjenim Američkim Državama može imati uzbudljiv i nezaboravan posjet bilo gdje u zemlji , ali bilo koji od ova tri destinacije nudi zaista posebnu priliku doživjeti Ameriku i da se okus otvorenosti i prihvaćanja da se Amerika ponosi.

  isprintaj članak