Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Posjetiteljima koji žele duže vremena ostati u restoranu preporučuju se kasnije dolaženje pa to svakako imajte na umu prilikom idućeg posjeta Beču. ...
Zagreb nudi neke od najprivlačnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi priceless.com
Korisnici mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti životinjd. ...
Opušak vas može puno stajati
Tko baci iz automobila goreću cigaretu ili otpad poput limenke od pića, bocu ili papir, ne samo da stvara smeće uz naše prometnice, već i riskira plaćanje opome ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Impulse festival Rijeka od 13. listopada do 10. studenog 2018.
Objavljeno: 21.05.2018. 08:17  
God Is An Astronaut 13. listopada u Rijeci
God Is An Astronaut 13. listopada u Rijeci

God Is An Astronaut 

Otkad je osnovan prije 16 godina, bend se istaknuo kao jedan od vrhunskih, prvoligaških instrumentalnih skupina. Kroz svoj rad spajaju intenzivne rock instrumentale, kombinirajući eterične i emotivne zvukove, koji uvelike nadahnjuju dinamikom i sveprisutnim melodijama. Svako od njihovih prethodnih izdanja pružalo je pravo sonično putovanje, pa tako i deveti po redu, album ''Epitaph'' (izdan u travnju ove godine za Napalm Records), donosi svježinu i napredak, istodobno ostajući dosljedan svojim korijenima.

U sklopu svoje nadolazeće europske turneje po prvi puta dolaze i do Rijeke, na svoj jedini ovogodišnji koncert u Hrvatskoj.

Artwork za cover albuma napravio je francuski umjetnik Fursy Teyssier i savršeno se uklapa u melankolično raspoloženje cjelokupnog opusa.

God Is An Astronaut čine Torsten Kinsella na gitari i vokalu (piano, synths), Niels Kinsella na basu i Lloyd Hanney na bubnjevima.

Prodaja ulaznica već je krenula.

Impulse je klupski festival koji spaja niz riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će biti posvuda od 13. listopada do 10. studenog 2018. u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci.

  isprintaj članak