Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Posjetiteljima koji žele duže vremena ostati u restoranu preporučuju se kasnije dolaženje pa to svakako imajte na umu prilikom idućeg posjeta Beču. ...
Zagreb nudi neke od najprivlačnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi priceless.com
Korisnici mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti životinjd. ...
Opušak vas može puno stajati
Tko baci iz automobila goreću cigaretu ili otpad poput limenke od pića, bocu ili papir, ne samo da stvara smeće uz naše prometnice, već i riskira plaćanje opome ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Tony definitivno zna kako uočiti potencijal u nekome i napraviti zvijezdu od njega.
Objavljeno: 30.05.2019. 11:59  
Hip-hop majstor i producent Mary J. Blige, P. Diddyja i Will Smitha u Zagrebu će 5. lipnja održati masterclass!
Hip-hop majstor i producent Mary J. Blige, P. Diddyja i Will Smitha u Zagrebu će 5. lipnja održati masterclass!

Hip hop majstor i producent svjetskog kalibra, Tony Dofat, koji svoje temelje u glazbi gradi više od 25 godina, dolazi 5. lipnja u klub Pločnik održati masterclass radionicu ''The Science & Art Of Classic Hip Hop''.

Tony Dofat, producent, skladatelj, autor knjiga i izvanredni profesor glazbene produkcije, u svojoj bogatoj karijeri koja broji više od dva desetljeća, neumorno je radio s najvećim glazbenim imenima kao što su Will Smith, Queen Latifah, Puff Daddy, Tina Turner, Mary J. Blige, Notorious B.I.G.-a, Ja Rule i Method Man. Njegov uspjeh potvrđuju dvije Grammy nominacije, 15 izdanja koja su zabilježena na Billiboardovoj top 10 ljestvici, dok su 42 projekta na kojima je radio nagrađivana platinastim i zlatnim certifikatom od strane RIAA (Recording Industry Association of America). Za njegove vještine i talent pročulo se još ranih 2000-ih, kada je s P. Diddyjem radio u ''Bad Boy Records'', kao član produkcijskog tima ''The Hitmen'' i svojim tadašnjim radom pridonio broju od oko 40 milijuna prodanih ploča. 

Zahvaljujući EMI učilištu i United POP akademiji, ulaz na radionicu koja će se održati u srijedu 5. lipnja u Pločniku s početkom u 17 sati je besplatan. Svi zainteresirani moraju se registrirati putem Eventbrite linka na Facebook eventu.

U trosatnoj radionici i u svom opuštenom stilu, Dofat će objasniti važnost hip hop produkcije u današnjoj glazbenoj industriji i kreativni proces stvaranja iste. Tony će posebnu pozornost posvetiti važnosti stvaranja vlastite baze zvukova te će demonstrirati praktične primjere koristeći klasični „Akai MPC 2000 XL Drum sampler and sequencer". 

Legendarni Dofat, još od 2010., održava radionice i predavanja o hip hop kulturi na raznim sveučilištima i fakultetima. Ovo veliko iskustvo donijelo mu je titulu docenta u medijskoj umjetnosti i audio tehnologiji u Brooklynu, a samostalno je izdao čak četiri glazbena priručnika. 

EMI učilište u suradnji s United POP akademijom, kao najdugovječnija škola glazbene produkcije u Hrvatskoj, već cijelo desetljeće nudi obrazovanje u audio inženjeringu i glazbenoj produkciji te u Hrvatsku dovodi svjetski poznate predavače poput Dofata. 

Upisi su u tijeku, a ovaj masterclass idealna je prilika za upoznavanje sa svijetom glazbene produkcije. Također, u suradnji s United POP akademijom koja djeluje u preko 20 svjetskih gradova, učilište nudi edukacije i programe u dodatnim kreativnim domenama poput fotografije, make-upa, marketinga i glazbenog managementa. 

  isprintaj članak