Krvava kiša u Indiji
Postoje mnoge pretpostavke koje objašnjavaju ovo čudo, uključujući vulkanske materijale i svemirska podrijetla koje tek treba dokazati.
...
Naočale čuvaju našu najveću dragocjenost - vid
Sunčane naočale trebaju zaštititi vaše oči od štetnih sunčevih UV, kao i prašine i zagađenja oko nas ...
U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Air France pridružuje svoju regionalnu niskotarifnu kompaniju HOP!
Objavljeno: 05.02.2019. 14:17  
HOP ! postaje Air France HOP
HOP ! postaje Air France HOP

Air France je objavio da pod svoj brand Air France pridružuje svoju regionalnu niskotarifnu kompaniju HOP! te tako postaje Air France HOP.

Ovo je sljedeći korak u pojednostavljenju Air France- KLM portfelja u cilju veće jasnoće samoga branda, ali i dosljednosti komercijalne ponude ovog zračnog prijevoznika u odnosu na konkurenciju.

Air France-KLM grupa oslanja se na dva jaka branda: Air France i KLM. Oba branda imaju regionalne inačice niskotarifnih brandova: za Air France je to bio HOP!, a KLM i dalje ima Cityhopper koji putnicima nudi letove u suradnji s Transavia brandom.

 Ova promjena neće utjecati na zaposlenike HOP!-a niti na putnike koji su svoje karte kupili za letove s HOP!-om.

 

Air France - KLM je vodeći u međunarodnom prijevozu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2018.g. svojim su putnicima ponudili 314 odredišta u 116 država. S 537 zrakoplova i 98,7 milijuna putnika prevezenih u 2018.g. Air France-KLM iz zračnih luka Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu izvode 2300 letova dnevno. 

 

  isprintaj članak