Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Jedan od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj
Objavljeno: 12.06.2020. 11:32  
Hotel Rixos Premium Dubrovnik primio prve goste
Hotel Rixos Premium Dubrovnik primio prve goste

Ovog ljeta, u turistički izazovnom razdoblju uzrokovanom pandemijom covida-19, Dubrovnik je dobio luksuzni lifestyle hotel s 5 zvjezdica.

Luksuzni Rixos Premium Dubrovnik, hotel s 5 zvjezdica i jedan od tek osam Rixos Premium hotela na svijetu, otvorio je svoja vrata nakon osam mjeseci obnove. Riječ je o ulaganju vrijednom više od 150 milijuna kuna, ujedno i najvećem ovogodišnjem ulaganju u dubrovački turizam.

„Još smo prije 16 godina prepoznali mogućnosti i izniman položaj hotela za koji danas ponosno mogu reći da je jedan od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj. Prvi su gosti već počeli stizati i siguran sam da ćemo višestruko opravdati njihova očekivanja” - istaknuo je Ayhan Basci, direktor hotela koji je u dubrovačkom Rixosu od njegovog otvaranja 2007. godine.

Obnovljeni hotel s 310 luksuznih soba – 190 superior soba, 10 deluxe soba, 55 standard soba, 37 classic soba, 17 apartmana i jedan predsjednički apartman. U ponudi se nalaze i orginalni hamam, jedinstven u hotelskoj ponudi Dubrovnika, prostrani zatvoreni bazen s područjem zaopuštanje te otvoreni bazen na plaži hotela. 

"Vodeći računa o tradiciji, nasljeđu i značaju hotela za lokalno stanovništvo, dijelovi hotela zadržali su u svom nazivu „Libertas” znajući što Libertas znači Dubrovčanima”, naglasila je direktorica prodaje Sandra Urlić.

Rixos Premium Dubrovnik zapošljava 130 stalnih radnika, a više od polovice ukupno zaposlenih čine domaći. U hotelu se posebno ponose s multikulturalnošću osoblja.

  isprintaj članak