Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Anketa


Zajutrak odaje dojam jeftinoće i potcjenjivanja gostiju
Objavljeno: 07.11.2019. 12:16  
Hotel Turist*** Varaždin (Hrvatska)
Hotel Turist*** Varaždin (Hrvatska)

Hotel Turist u Varaždinu smješten je u blizini staroga dijela grada, a odlikuje ga i veliko parkiralište za goste.

 

Izgled i sadržaji hotela

Pročelje hotela je nedavno obnovljeno i energetski zaštićeno i djeluje vrlo lijepo. Ulazni prostor je također ukusno uređen, a sastoji se od kafića u kojem nije dozvoljeno te od kafića s dozvoljenim pušenjem, točionika s ponudom varaždinskih klipića i pogačica sa čvarcima, velikog restorana, posebnog velikog prostora za bankete i slična zbivanja, te malom lovačkom sobom. U podrumu se, u prostoru nekadašnje kuglane, nalazi još jedan prostor kojeg se koristi također za ugostiteljske sadržaje.

 

Hotelske sobe

Hotelske sobe su uglavnom veličine kakve su odlikovale hotele s velikim prometom gostiju u bivšoj Jugoslaviji, dakle male, posebno jednokrevetne. Srećom, kreveti su dovoljno široki, ali su madraci ulegnuti u superior sobama, a prastari, stanjeni i vrlo neudobni u standardnim sobama.

Opremljene su malim zastarjelim televizorima s gotovo nikakvim izborom televizijskog programa loše kakvoće slike i mini barom.

Postoje dvije vrste soba: standadne sa starim namještajem, ali dobrim klasičnim grijanjem iz toplane, te superior sobe s grijanjem putem klima uređaja upravljanim s recepcije (lošijim).

Kako su sobe opremljene lažnim dojavljivačima dima, gosti nerijetko u njima puše i tako da smrde po cigaretnom dimu.

 

Kupaonica u hotelskoj sobi

Kupaonica je malena i sastoji se od tuš kabine, umivaonika i zahodske školjke, a gostima su na raspolaganju šampon za kosu i sapun za pranje tijela.

Poblem je što, u jutarnjim satima, na trenutke nestaje topla voda, a onda potpuno nestane sva voda, te se nakon kratkog vremena pojavi vrela voda, a onda sve normalizira!

 

Usluga pranja i glačanja

Hotel nudi vrlo kvalitetnu usluga pranja i glačanja odjeće. 

 

Zajutrak

Zajutrak u hotelu nije ujednačen i ovisi o tome koliko je gostiju u hotelu. Ako je malo gostiju vrlo je siromašan, sirevi i naresci nisu zaštićeni pa se brzo osuše, a voće je narezano samo ako je više gostiju i brzo ga nestane.

Jaja su vrlo snažnog mirisa (loše kakvoće), a i ostala jela za zajutrak odaju dojam jeftinoće. 

Kava iz automata je vrlo loša.

 

Wi-Fi

Wi-fi je dobar, ali ga se naplaćuje!

 

Opća ocjena

Vrlo loš zajutrak, a ukoliko se odlučite u restoranu jesti po narudžbi kvaliteta obroka ovisi o tome koji ga je kuhar pripremao. Nema uobičajenog standarda. 

Iako su u hotelu vrlo česta velika događanja popust svadbi, proslava krstitki, domjenaka i slično, a s vrlo bučnom glasbom, hotelske sobe su odlično izolirane tako da buka do njih ne dopire.

Posebna odlika ovog hotela su vrlo ljubazno osoblje i vrhunska čistoća!

Preveliki je broj negativnih stvari bitnih za udobnost gosta zbog kojeg mu dajem pola zvjezdice manje.

Hotelu dajem 2,5 zvjezdice.

  isprintaj članak