Život bez muke i nereda
Jeste li se sjetili kupiti jeftinu plastičnu foliju i njome zaštititi radnu površinu prilikom rada za koji smatrate da će je dosta zaprljati? Kad završite jedno ...
Pet načina kako pronaći pravog životnog partnera
Postoje razne stvari koje nekome mogu otežati pronalazak srodne duše, počevši od previše zauzetosti poslom, nespojivosti itd. Postoje čak i oni koji su odlučili ...
Kostarika je proglašena najsretnijom zemljom u Latinskoj Americi
Ovo istraživanje mjeri očekivano trajanje života, BDP po stanovniku, doživljaj korupcije, slobodu donošenja odluka, podršku drugih ljudi u teškim vremenima i ve ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Očekuju vas osobni trener, batler i kuhar
Objavljeno: 01.04.2021. 15:25  
Hoteli Mykonosa otvaraju svoja vrata
Hoteli Mykonosa otvaraju svoja vrata

Slika: Kenshō Boutique Hotels & Villas

Nakon nedavne vladine najave, Grčka će otvoriti svoje granice u svibnju, donoseći svjetionik nade da će se putovanja nastaviti uzimajući u obzir sve europske zdravstvene mjere i propise.

Otok Mykonos dom je mnogih netaknutih hotela i odmarališta, a Kenshō Boutique Hotels & Villas, vodeća luksuzna marka, spremi su dočekati goste a s dva izvrsna objekta.

 

Jedan je Kenshō Ornosa koji nudi 10 apartmana i 25 savršenih soba, južno od grada Mykonosa, u potpunoj privatnosti.

Sjetite se tirkiznih bazena osvijetljenih zvijezdama, modernog uređenja nadahnutog kikladskim nasljeđem i zaprašenog modernim preokretom, mirnog i pomalo čarobnog podzemnog špiljskog lječilišta, neusporedivih finih blagovaonica, sočnih koktela, glamura, elegancije, smirenosti i njege. Kenshō Ornos nudi gostima vlastiti mali djelić neba.

 

Krenite jugoistočno od grada Mikonosa i pronađite najljepše bistro more i pješčanu plažu, dom elitnog utočišta Kenshō Psarou. Novopridošlica na otoku, ali će oduševiti čak i najzahtjevnijeg putnika.

Hotel, koji je još uvijek u povojima, odredište je iz snova za ljubitelje dizajna i umjetnike. Svaka od 31 luksuzne sobe ima neovisnu infrastrukturu i dom je dizajna po mjeri. Komadi uglednih dizajnera kao što su Patricia Urquiola, Paola Navone i Kenneth Cobonpue ispunjavaju svaki pažljivo dodijeljeni prostor. Moderna estetika i umirujuće nijanse krem ​​bijele do morsko plave utječu u bogat hotelski restoran, gdje ručno izrađeni stolovi, stolice i niše s spuštenim stropovima plutaju u zraku, stvarajući izuzetno okruženje za blagovanje.

Kenshō Psarou nije samo dom soba svjetske klase, već se može pohvaliti i zapanjujućom vilom s 4 spavaće sobe, podižući ljestvicu još više. Ovaj se dragulj već svidio mnogim elitnim i A-lister-ima, i nije teško shvatiti zašto, sa svojim panoramskim pogledom na more, privatnim bazenom, vanjskim vrtom i dojmljivom terasom. Luksuzne usluge uključuju osobnog kuhara, privatni prijevoz, osobnog spa terapeuta (iskušajte kineske masaže lica s prirodnim liftingom i masažu cijelog tijela vrućim školjkama i medom). Osobni frizer, osobni batler, izleti brodom oko otoka i prekrasnog otoka Delos, BBQ događanja, prehrambeni stručnjak i savjetnik za životni stil, najam helikoptera i jahti, da nabrojimo samo neke.

Iako se ovo čini nečim iz filma o Jamesu Bondu, ili predobro da bi bilo istina, stvarno je.

  isprintaj članak