Prodaja kineskih 5G pametnih telefona trebala bi doseći 140 milijuna komada 2020. godine
Kineska prodaja 5G pametnih telefona u srpnju iznosila je blizu 14 milijuna komada, što je 239 posto više u odnosu na siječanj ...
Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Nepovoljni Izgledi za ovu turističku godinu
Objavljeno: 21.05.2020. 14:52  
Hoteli u meksičkom ljetovalištu Puerto Vallarta otvaraju se 1. lipnja
Hoteli u meksičkom ljetovalištu Puerto Vallarta otvaraju se 1. lipnja

Hoteli u Puerto Vallarti nadaju se da će započeti s radom 1. lipnja, s najavom guvernera Enriquea Alfaroa da hoteli i moteli već su mogli započeti s radom 18. svibnja, uz ograničenja, zatvarajući zajedničke prostore hotela, poput restorana, salona i bazena.

Álvaro Garcíarce Monraz, predsjednik udruge hotela i motela Puerto Vallarta, objavio je da se pripremaju za pozivanje gostiju u to popularno odredište u skladu sa sanitarnim mjerama.

"Izgledi za ovu turističku godinu nisu povoljni zbog učinaka covida-19" - rekao je Heriberto Sánchez, čelnik Nacionalnog udruženja tvrtki za zračni promet. Dodao je da postoje predviđanja da će grupe turista doći u narednim tjednima, čak su i predstavnici putničkih agencija iz Sjedinjenih Američkih Država već došli provjeriti stanje u Bahía de Banderas kako bi vidjeli mogu li goste slati u lipnju.

Na pitanje jesu li hoteli spremni za ponovno otvaranje, Heriberto Sánchez je odgovorio da sljedeći tjedan još ne, ali već 1. lipnja svakako.

Na kraju je naglasio da ljudi žele putovati, ali mnogi očekuju zaštitne zdravstvene mjere koje poduzimaju turistička odredišta.

  isprintaj članak