Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Francuzi najviše koriste godišnje odmore u dubrovačkoj i splitskoj regiji
Objavljeno: 14.07.2020. 14:06  
Hrvatska među 20 najtraženijih inozemnih odredišta na francuskom tržištu
Hrvatska među 20 najtraženijih inozemnih odredišta na francuskom tržištu

Šibenik

"Da je Hrvatska među najtraženijim inozemnim turističkim odredištima na tržištu Francuske pokazuju podaci MisterFly-a, jednog od najvećih francuskih online distributera specijaliziranih za prodaju aviokarata, najam vozila i hotelski smještaj" - izvijestila je Danijela Mihalić Đuricadirektorica predstavništva HTZ-a u Francuskoj.

Na listi 20 odredišta za koje je primjetan porast rezervacija posljednjih tjedana, uz Hrvatsku su uvrštene i europske zemlje poput Francuske, Grčke, Španjolske, Portugala, Italije, Turske i Malte.

„Francuska spada među ona tržišta s kojih veći priljev gostiju očekujemo u ovom glavnom ljetnom dijelu sezone, posebice u kolovozu kada Francuzi najviše koriste godišnje odmore i to najviše u tradicionalno najpopularnijim dubrovačkoj i splitskoj regiji” - istaknuo je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, napomenuvši kako će boljim ovogodišnjim rezultatima pridonijeti i najave novih zrakoplovnih veza s francuskog tržišta za posezonu.

Naime, prema novom planu letenja za rujan i listopad, Air France iz pariške zračne luke Charles de Gaulle najavljuje letove za Dubrovnik i Zagreb. Do kraja rujna Air France planira uspostaviti 50 posto uobičajenog programa letenja, a do kraja listopada 60 posto.

 

  isprintaj članak