Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Francuzi najviše koriste godišnje odmore u dubrovačkoj i splitskoj regiji
Objavljeno: 14.07.2020. 14:06  
Hrvatska među 20 najtraženijih inozemnih odredišta na francuskom tržištu
Hrvatska među 20 najtraženijih inozemnih odredišta na francuskom tržištu

Šibenik

"Da je Hrvatska među najtraženijim inozemnim turističkim odredištima na tržištu Francuske pokazuju podaci MisterFly-a, jednog od najvećih francuskih online distributera specijaliziranih za prodaju aviokarata, najam vozila i hotelski smještaj" - izvijestila je Danijela Mihalić Đuricadirektorica predstavništva HTZ-a u Francuskoj.

Na listi 20 odredišta za koje je primjetan porast rezervacija posljednjih tjedana, uz Hrvatsku su uvrštene i europske zemlje poput Francuske, Grčke, Španjolske, Portugala, Italije, Turske i Malte.

„Francuska spada među ona tržišta s kojih veći priljev gostiju očekujemo u ovom glavnom ljetnom dijelu sezone, posebice u kolovozu kada Francuzi najviše koriste godišnje odmore i to najviše u tradicionalno najpopularnijim dubrovačkoj i splitskoj regiji” - istaknuo je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, napomenuvši kako će boljim ovogodišnjim rezultatima pridonijeti i najave novih zrakoplovnih veza s francuskog tržišta za posezonu.

Naime, prema novom planu letenja za rujan i listopad, Air France iz pariške zračne luke Charles de Gaulle najavljuje letove za Dubrovnik i Zagreb. Do kraja rujna Air France planira uspostaviti 50 posto uobičajenog programa letenja, a do kraja listopada 60 posto.

 

  isprintaj članak