Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Informatorica Suton iskazala se u izvanrednim okolnostima potresa
Objavljeno: 20.11.2020. 15:25  
Hrvatska prvi puta ima turističkog informatora godine
Hrvatska prvi puta ima turističkog informatora godine

Slika: MINTS

Organizacija European Cities Marketing (ECM) proglasila je Moranu Suton, djelatnicu zagrebačkog Centra za posjetitelje, turističkom informatoricom godine u Europi. Na online održanom 7. kongresu djelatnika centara za posjetitelje (7th TIC Expert Meeting), Morana Suton odabrana je među prijavljenim kandidatima i time postala prvi turistički informator iz Hrvatske s ovako vrijednim priznanjem. 

Ministrica Nikolina Brnjac joj je danas osobno čestitala u prisustvu Martine Bienenfeld, direktorice Turističke zajednice grada Zagreba.

„Naši su turistički djelatnici ove godine pokazali iznimnu odgovornost, kreativnost i prilagodljivost. Time su pridonijeli ugledu Hrvatske kao sigurnog turističkog odredišta. Ponosna sam što je kvalitetu i profesionalnost hrvatskog turističkog djelatnika prepoznala i struka te ovim putem gđi. Suton upućujem iskrene čestitke. Ovo priznanje još je jedna potvrda kako čovjek zaista jest ključ uspjeha u turizmu" - kazala je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.  

Informatorica Suton svojim je nesebičnim, brzim i kvalitetnim pristupom pokazala odlike istinskog turističkog djelatnika i to u izvanrednim okolnostima potresa, koji je pogodio grad Zagreb. Svim posjetiteljima, koji su se u tom trenutku zatekli u Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman, informatorica Suton pružila je pomoć te smjernice za daljnje postupanje s obzirom da je zračni promet vrlo brzo bio ponovno uspostavljen i time potpuno zasluženo postala turistički informator godine u Europi.

Za turističkog informatora godine, gđu. Suton predložila je Turistička zajednica grada Zagreba.

„Posao informatora u Centru za posjetitelje nije samo pružanje informacija i prikaz turističkog odredišta, nego i pružanje osjećaja sigurnosti i bezbrižnog boravka svakom posjetitelju. Naša informatorica, Morana Suton, je svoj posao odradila profesionalno i uz najvišu razinu odgovornosti te sam iznimno ponosna na njenu staloženost i požrtvovnost kojima je pokazala odlike istinskog turističkog djelatnika u posebno teškim okolnostima." - istaknula je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

  isprintaj članak