Vodikov peroksid u vašem domu
Vodikov peroksid ne služi samo za dezinfekciju ...
Vuk
Među životinjama je vuk omražen pa psi, medvjedi i lisice neće jesti vučje meso. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Hrvatska turistička ponuda od danas na mnogim sajmovima
Objavljeno: 26.01.2018. 11:06  
Hrvatska turistička ponuda na sajmovima u SAD-u, Švicarskoj, Slovačkoj i Litvi
Hrvatska turistička ponuda na sajmovima u SAD-u, Švicarskoj, Slovačkoj i Litvi

I oni su važni gosti (pas Kan, snimila Blanka Jambrović)


Hrvatska turistička ponuda biti predstavljena na sajmu New York Times Travel Show koji će se održati u Javits centru u New Yorku od 26. do 28. siječnja 2018. Riječ je o sajmu koji se održava od 2002. te koji svake godine bilježi rast posjećenosti pa je tako sajam prošle godine posjetio rekordan broj posjetitelja kojih je bilo više od 30.000. Također, riječ je o sajmu koji je u cijelosti popraćen u The New York Timesu i koji okuplja više od 900 novinara i medija iz cijelog svijeta, više od 7400 komercijalnih sudionika, odnosno agencija, turoperatora, hotelijera i zrakoplovnih kompanija te više od 30.000 potencijalnih putnika i predstavnika privatnog i javnog sektora. Među više od 560 izlagača, na će sajmu svoju ponudu, osim Hrvatske turističke zajednice, predstaviti i turističke zajednice grada Zagreba, grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije.

 

Hrvatska ponuda upravo je predstavljena i na najznačajnijem i najposjećenijem sajmu turizma u Slovačkoj. Riječ je o sajmu ITF Slovakiatour koji se održava od 25. do 28. siječnja 2018. godine u Bratislavi. Među 347 izlagača iz 17 zemalja svijeta na sajmu uz Hrvatsku turističku zajednicu nastupaju i suizlagači Makarska Rivijera iz Makarske te kamp Straško Hadria iz Paga. Na sajmu svoju ponudu zasebno predstavlja i agencija Vir-turizam, koja u sklopu sajma priprema predstavljanje na glavnoj pozornici sajma. U isto vrijeme održavanja sajma ITF SLovakiatour održava se i sajam gastronomije Danubius Gastro, kao i specijalizirane izložbe specijalizirane za wellness, fitness, lov i odmor. Osim navedenoga, u vrijeme sajma se ove godine održava i 16. po redu Festival putopisnih filmova – Camera Slovakia.

 

Dodajemo kako je hrvatska turistička ponuda predstavljena i na sajmu FESPO koji se održava od 25. do 28. siječnja 2018. godine u Zürichu, dok Predstavništvo HTZ-a za Skandinaviju i Baltičke zemlje predstavlja hrvatsku turističku ponudu na sajmu Adventur 2018, koji se održava od 26. do 28. siječnja u glavnom gradu Litve, Vilniusu. Riječ je o općem turističkom sajmu koji se održava 6. godinu zaredom i koji je tijekom posljednjih pet godina bilježio velike poraste u broju izlagača i posjetitelja. Sajam se ove godine održava pod sloganom „Travel differently“. 

 

  isprintaj članak