U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Muškarca se pozna po gaćama
Materijal od kojeg se proizvedi muške gaće mora biti vrhunske kakvoće. ...
Turizam je treća izvozna grana svijeta
Prošlu godinu odlikuje održiv rast u mnogim odredištima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
150 godina organiziranog turizma
Objavljeno: 12.12.2018. 10:22  
Hvar - novo UHPA-ino odredište godine
Hvar - novo UHPA-ino odredište godine

Hvar će biti preporučeno domaće odredište 2018./19. godine od strane Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u svim komunikacijskim i promotivnim kanalima udruge. Ugovor o marketinškoj suradnji potpisan je na skupu koji je održan 10. prosinca 2018. u hotelu Westin u Zagrebu.


Već osmu godinu, UHPA kroz projekt domaćeg odredišta godine pridonosi boljem smještanju, prepoznatljivosti i promidžbi odabranih odredišta. Na osnovi turističkih pokazatelja i u povodu ovogodišnjeg obilježavanja 150 godina organiziranog turizma, UHPA je grad Hvar odabrala za domaće odredište godine.  

 

O turističkoj ponudi grada Hvara kao i planovima, posebice o proširenje turističke ponude i sadržaja za tržišta posebnih zanimanja kao što su cikloturizam, sportski, kulturni, zdravstveni, eno-gastronomski turizam, govorili su Petar Razović, direktor Turističke zajednice grada Hvara i Rikard Novak, gradonačelnik Hvara.

Ugovor su potpisali Petar Razović, direktor Turističke zajednice grada Hvara, Rikard Novak, gradonačelnik Hvara i dr. Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e.

 

  isprintaj članak