Magarac
U oba Zavjeta magarca se spominje čak 173 puta. ...
Batman u Turskoj
Turisti ne odole slikati se. ...
Nevjerojatni zakoni o seksu
Prevarena žena smije ubiti svoga supruga, ali isključivo golim rukama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
150 godina organiziranog turizma
Objavljeno: 12.12.2018. 10:22  
Hvar - novo UHPA-ino odredište godine
Hvar - novo UHPA-ino odredište godine

Hvar će biti preporučeno domaće odredište 2018./19. godine od strane Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u svim komunikacijskim i promotivnim kanalima udruge. Ugovor o marketinškoj suradnji potpisan je na skupu koji je održan 10. prosinca 2018. u hotelu Westin u Zagrebu.


Već osmu godinu, UHPA kroz projekt domaćeg odredišta godine pridonosi boljem smještanju, prepoznatljivosti i promidžbi odabranih odredišta. Na osnovi turističkih pokazatelja i u povodu ovogodišnjeg obilježavanja 150 godina organiziranog turizma, UHPA je grad Hvar odabrala za domaće odredište godine.  

 

O turističkoj ponudi grada Hvara kao i planovima, posebice o proširenje turističke ponude i sadržaja za tržišta posebnih zanimanja kao što su cikloturizam, sportski, kulturni, zdravstveni, eno-gastronomski turizam, govorili su Petar Razović, direktor Turističke zajednice grada Hvara i Rikard Novak, gradonačelnik Hvara.

Ugovor su potpisali Petar Razović, direktor Turističke zajednice grada Hvara, Rikard Novak, gradonačelnik Hvara i dr. Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e.

 

  isprintaj članak