Mobilna aplikacija Enjoy the best of Zagreb idealan je turistički vodič
S aplikacijom Enjoy the best of Zagreb se brzo može istražiti znamenitosti Zagreba te dobiti sve bitne informacije o gradu, javnom prijevozu, garažama, parkingu ...
Beč ima tisuću javnih česmi s pitkom vodom
Ozelenjivanje fasada, sadnja drveća i proširenje zelenih površina samo su neke od mjera protiv visokih temperatura. ...
Koliko dug bi trebao biti intimni čin po mišljenju žena
Istraživanja otkrivaju stvari koje se ne usudimo pitati u vezi trajanja spolnog odnosa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Veleposlanstvo Indije je 10. srpnja 2014. godine na Festivalu EXIT u Novom Sadu objavilo otvaranje natječaja za “Indija-Srbija foto takmičenje 2014”
Objavljeno: 11.07.2014. 22:59  
Indija-Srbija foto natjecanje 2014.
Indija-Srbija foto natjecanje 2014.

Veleposlanstvo Indije je 10. srpnja 2014. godine na Festivalu EXIT u Novom Sadu objavilo otvaranje nayječaja za  “Indija-Srbija foto takmičenje 2014”

 

Uvjeti za sudjelovanje su sljedeći:

- Tema natjecanja je ‘’MOJA ZEMLJA, MOJ NAROD’’.

- Natjecanje je otvoreno za gradđane Srbije i Indije.

- Natjecanje je otvoreno do 10 novembra 2014. godine.

- Rezultati će biti objavljeni u prosincu 2014. godine.

- Na obje strane oformljeni su timovi zaduženi za natjecanj: u Srbiji organizacija ‘’Brand Serbia’’, Exit Festival i Exit Fondacija; u Indiji je to tvrtka IdeaWorks Design & Strategy.

2.      Ovo natjecanje pruža priliku sudionicima iz Srbije i Indije da fotoaparatom zabilježe svoju zemlju, narod, kulturu i njihova obilježja. Najbolji radovi bit će predstavljeni putem društvenih mreža Facebook i Twitter.

3.      Koncept za Indija-Srbija foto natjecanje uradila je indijska tvrtka IdeaWorks Design & Strategy kao program koji ne samo potiče sudjelovanje građana iz obje zemlje, već i povezuje njihove profesionalce u zajedničkom sudjelovanju u žiriju koji čine istaknuti profesionalni fotografi iz obje zemlje. U ovom projektu također sudjeluje i Nacionalni institut za dizajn, vodeći institut za dizajn u Indiji koji je među 30 najboljih u svijetu.

4.      Zrakoplovna tvrtka Etihad biće sponzor glavne nagrade za pobjednika iz Srbije. Poklonit će dvije zrakoplovne karte i sedmodnevno putovanje u Indiju za dvije osobe, a za njihov smještaj u Indiji pobrinut će se Turistička organizacija Indije, predstavništvo u Frankfurtu (u okviru kampanje Nevjerovatna Indija). Dobitnik glavne nagrade iz Indije dobit će sedmodnevni boravak u Srbiji zahvaljujujći ljubaznosti organizacije Brand Serbia. Nagrade su takodje predviđjene za 20 dvadeset najboljih sudionika iz Indije i 20 najboljih iz Srbije. Njima će biti dodijeljene VIP propusnice za EXIT festival naredne godine.

5.      Više informacija na: http://eoibelgrade.gov.in

 

 

  isprintaj članak