Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
53-godišnji austrijski državljan s MBA diplomom INSEAD poslovne škole gdje je također stekao i diplomu Independant Director Programme (IDP)
Objavljeno: 11.09.2019. 15:17  
Industrijski veteran Michael Ungerer pridružio se MSC grupi kao izvršni direktor MSC-ovog novog luksuznog brenda
Industrijski veteran Michael Ungerer pridružio se MSC grupi kao izvršni direktor MSC-ovog novog luksuznog brenda

MSC Grupa je danas objavila kako se industrijski veteran Michael Ungerer pridružio kompaniji kao izvršni direktor MSC-ovog novog luksuznog brenda.

Gosp. Ungerer pridružit će se MSC-u nakon 30 godina menadžerskog iskustva u segmentu kružnih putovanja kao i luksuznom gostoprimstvu. Radit će u sjedištu tvrtke u Ženevi te će izravno odgovarati Pierfrancescu Vagi, izvršnom predsjedniku MSC Grupe za poslove kružnih putovanja.

Gosp. Vago je komentirao: „Posebno mi je drago što mogu dati ovu najavu jer ona predstavlja ključni korak naprijed u postavljanju organizacijske strukture koja će voditi razvoj našeg novog luksuznog brenda. Za nas je ovo prirodni razvoj uslijed sveg rada koji stoji iza brenda MSC Cruises od njegovog osnutka, uključujući i razvoj uspješnog koncepta „brod-unutar-broda" MSC Yacht Cluba.

U središtu našeg novog luksuznog brenda bit će zaštita okoliša – uz uvođenje novih revolucionarnih tehnologija – kao i inovacija u hardveru i doživljajima, dvije temeljne MSC-ove vrijednosti koje se isprepliću kroz čitavo naše poslovanje. Michael, kojem želim toplu dobrodošlicu u MSC obitelj, donosi specifično znanje i iskustvo te osobne i profesionalne vrijednosti koje su u suglasju s našim."

Početkom ove godine, MSC je Fincantieriju potvrdio narudžbu četiri luksuzna broda ukupne vrijednosti veće od dvije milijarde eura. Ukupna zapremnina ovih brodova bit će oko 64.000 bt, a imat će najnovije i najnaprednije ekološke i pomorske tehnologije. Dodatno, ove super-jahte, koje će luksuznom segmentu predstaviti niz novih doživljaja i ostalih aktivnosti uz velikodušan omjer javnih prostora, pokazat će i vrlo inovativan dizajn.

Prvi od četiri broda će biti isporučen na proljeće 2023. godine. Preostala tri će se floti pridružiti po jedan svake naredne godine.

Gosp. Ungerer, 53, austrijski je državljan s MBA diplomom INSEAD poslovne škole gdje je također stekao i diplomu Independant Director Programme (IDP). 

 

  isprintaj članak