Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Mirovinu prima već 68 godina!
Više od 500 građana Srbije prima mirovinu duže od pola stoljeća! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Hrvatska i regija kao cjelogodišnje turističko odredište
Objavljeno: 05.08.2017. 08:43  
Investicijski forum zdravlja i turizma jadranske regije 12. i 13. listopada u Zagrebu
Investicijski forum zdravlja i turizma jadranske regije 12. i 13. listopada u Zagrebu

Investicijski forum usmjeren na industrije zdravlja i turizma bit će održan 12. i 13. listopada u Zagrebu u hotelu Sheraton. Okupit će nova ulagačka imena i predstaviti nove projekte kojima se podiže letvica kvalitetne ponude zdravstva i turizma.

Forum je namijenjen poslovnoj javnosti Hrvatske i područja Jadrana, a predstavit će aktualnu ponudu zdravstvenog turizma kao i ulagačke projekte s područja zdravstva i turizma u najširem smislu.

Predstavnici zainteresiranih ulagačkih i razvojnih grupacija, poduzetnika, novčarskih ustanova EU, stručnjaka turizma iz svijeta, predstavnici hotelske industrije, malih i obiteljskih hotela  s domaćeg i inozemnog tržišta prikazat će svoje projekte, usluge, stručnosti i iskustva.

Bit će predstavljeno dvadesetak konkretih projekata s riješenim lokacijsko-imovinsko-pravnim odnosima, prostorno i urbanistički određeni, te tehnološki postavljeni prema dozvoljenim sadržajima i namjenama.

„Dolaze nam zainteresirani ulagači koji žele zajedno s nama na bolje mijenjati uvjete rada i života u Hrvatskoj, zaustaviti iseljavanje, posebice mladih i obrazovanih te omogućiti onih koji su posljednjih godina otišli iz Hrvatske." – objašnajva dr. Miljenko Bura, pokretač Foruma i vlasnik konzultantske kuće Medicinska Grupa d.o.o, koji godinama promiče mogućnosti blagodati zdravstvenog turizma kao svjetske pojave.

Partneri Foruma su, među ostalim, hrvatski i regionalni klasteri zdravstvenog turizma, Udruženje hrvatsko-američkih stručnjaka iz USA, zatim poslovna mreža za kineska ulaganja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi - CSEBA, međunarodna grupacija za izgradnju bolnica TAHPI -  TOTAL ALLIANCE HEALTH PARTNERS INTERNATIONAL koja preko svog partnera u Hrvatskoj, Medicinske grupe d.o.o. dolazi na  Forum u svojstvu  „Knowledge Partnera“.

  isprintaj članak