Samo do 1560. godine ubijeno je oko 15 milijuna ljudi
Papa Aleksandar VI. izdao je nekoliko papinskih bula u kojima se otvoreno zagovara i opravdava porobljavanje domorodačkih naroda Kariba i Amerike, sve to u kori ...
Dezinfekcija doma na pametan način
Kako najbolje pristupiti čišćenju u kućanstvu, kao i prepoznati i dezinficirati neka mjesta s uobičajenim žarištem klica. ...
Koronavirus smanjio zagađenje zraka u Europi i svijetu
Objavljene karte prikazuju promjene u količini dušičnog dioksida (NO2) - zagađivača koji uglavnom nastaje od upotrebe fosilnih goriva. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji će trajati cijeli siječanj
Objavljeno: 09.01.2020. 23:24  
Istarski Festival vjenčanja u novom proširenom obliku već ovog vikenda
Istarski Festival vjenčanja u novom proširenom obliku već ovog vikenda

Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijare, naglasila je kako se ovogodišnji TIJARAnewsFESTIVAL sastoji od tri događanja: TIJARAsposaNEWS Istarskog festivala vjenčanja, TIJARAartNEWS izložbe svadbene fotografije te TIJARAfashionNEWS izložbe svadbenih haljina. 

Time je započeo snažniji rad na osmišljavanju prepoznatljivosti Istre i Pule kao izuzetno privlačnog odredišta za vjenčanja kao rezultat je dugogodišnje suradnje te agencije s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Pula, Turističkom zajednicom Istarske županije, u kojoj ističu dolaske inozemnih novinara u cilju reklamiranja Istre na tu temu kao razvoj portala, i Turističkom zajednicom grada Pule. 

TIJARAartNEWS Istra wedding destination izložba je svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 48 radova hrvatskih fotografa. U skladu s promidžbom Istre kao odredišta za vjenčanja kroz suradnju s tvrtkom Brioni Pula osmišljena je putujuća izložba fotografija u njihovim autobusima. 

Tako će posjetitelji moći posjetiti izložbu fotografija 18. siječnja u 20 sati u voznom parku Brioni Pula na adresi Šijanska cesta 4. Autobus će nakon otvaranja krenuti rutom te do 31. siječnja posjetiti Budimpeštu, Bratislavu, Beč, Linz, Munchen, Veneciju, Mestre, Padovu, Milano, Portorož, Kopar, Trst, Zagreb, Karlovac, Senj, Zadar, Šibenik, Split te brojna druga mjesta predstavljajući Istru kao odredišta za vjenčanja. 

TIJARAfashionNEWS ove godine na jednom mjestu okuplja mnoštvo svadbenih haljina, retrospektivu radova modnih dizajnera kroz 20 godina održavanja festivala. Otvaranje izložbe održat će se 10. siječnja u 18 sati dok će sama izložba biti otvorena za građane do 17. siječnja u radnom vremenu Gradske knjižnice i čitaonice Pula. 

U postavu će posjetitelji pronaći i svadbene haljine iz privatnih kolekcija počevši od 1965. do danas. Svoje radove predstavljaju: Ivana Tomić, Vjenčanice Biba, Kristina Nefat, Uroš Raguž, Jana Raguž, Katja Kliba, Showroom Antonela, Stehlik by Anja Stehlik, Sanja Kaić, Doris Kolić, Laardesign. 

Dvadeseti TIJARAsposaNEWS Istarski festival vjenčanja bit će održan 25. i 26. siječnja u Domu branitelja u Puli. Sudjeluje osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja uz bogat dvodnevni program. 

Na četiri modne revije predstavit će se Vjenčanice Biba, Salon vjenčanica Neva, Vjenčanice Angels Wedding, Vesna Sposa, Butik Lilien, Blu kids te butik Oh la la. 

  isprintaj članak