Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Posjetiteljima koji žele duže vremena ostati u restoranu preporučuju se kasnije dolaženje pa to svakako imajte na umu prilikom idućeg posjeta Beču. ...
Zagreb nudi neke od najprivlačnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi priceless.com
Korisnici mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti životinjd. ...
Opušak vas može puno stajati
Tko baci iz automobila goreću cigaretu ili otpad poput limenke od pića, bocu ili papir, ne samo da stvara smeće uz naše prometnice, već i riskira plaćanje opome ...
Anketa


NALAZITE SE U
Recept restorana Bitoraj, Fužine
Objavljeno: 06.05.2017. 09:44  
Juha od gljiva za 4 osobe
Juha od gljiva za 4 osobe

Juha od gljiva za 4 osobe

 

Potrebno je:

Gljive 12 dag

Brašno 40 dag

Maslac 0,1 l

Kiselo vrhnje 0,12 l

Koncentrat juhe 20 dag

Papar 0,1 dag

Sol 0,1 dag

 

Priprema:

Na vrućem maslacu popržiti gljive koje smo narezali na ploške, dodati brašno i kratko popržiti, podliti hladnom vodom i kad zakuha dodati razmućeni koncentrat juhe, sol i papar. Kad zakipi maknuti s vatre.

Kod posluživanja na juhu dodati kiselo vrhnje.

  isprintaj članak