Pandemija prijeti glađu u zemljama koje se oslanjaju na uvoz
Pandemija koronavirusa prijeti da će dovesti do nestašice hrane stotinama milijuna ljudi, posebno u Africi, upozorili su jučer Ujedinjeni narodi. ...
Samo do 1560. godine ubijeno je oko 15 milijuna ljudi
Papa Aleksandar VI. izdao je nekoliko papinskih bula u kojima se otvoreno zagovara i opravdava porobljavanje domorodačkih naroda Kariba i Amerike, sve to u kori ...
Dezinfekcija doma na pametan način
Kako najbolje pristupiti čišćenju u kućanstvu, kao i prepoznati i dezinficirati neka mjesta s uobičajenim žarištem klica. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Ljepota
Zavodničke noge
Objavljeno: 08.09.2019. 13:37  
Kako do lijepih nogu?
Kako do lijepih nogu?

Uz oči i grudi, ženske noge najčešće privlače pogled muškaraca. Visoko na cijeni su duge noge lijepo oblikovanih listova, no ne premišićave.

Kod lijepih nogu obično vidimo razmak između gležnjeva i listova, te između listova i koljena, te maleni razmak iznad koljena koja se dodiruju. No, ukoliko vaše noge nisu baš takve, ne znači da nisu privlačne i dobro oblikovane.

Većina žena smatra kako ima ili premr-šave ili predebele noge. Nažalost, oblik nogu ne može se lako promijeniti, no vježbanjem možete popraviti tonus mišića i učiniti da izgledaju bolje.

 

Kako do lijepih nogu?

Ukoliko su vaše noge predebele, izgubite suvišnu masnoću laganom dijetom i vježbanjem. Započnite s redovnom tjelesnom aktivnošću ili pođite u teretanu.

Ponekad, uprkos tome što nemaju suvišnog sala, noge mogu izgledati debelo. Razlog tomu je loša cirkulacija. Doskočite tome podižući noge na stolicu kad god ste u mogućnosti ili posjetite bioenergetičara.

Ukoliko su vam noge pretanke podebljajte ih vježbanjem. Dobar tonus mišića može učiniti čuda.

Hodanje i vožnja bicikla su odlične vježbe za dobro oblikovane noge. Umjesto dizala služite se stubama. Izbjegavajte dugo stajanje kako biste smanjili pojavu vena. 

Glatke noge uvijek su privlačnije od čupavih. Izaberite metodu epilacije ili depilacije koja vam najbolje odgovara! Nakon kupanja ili tuširanja ne zaboravite nanijeti na njih mlijeko ili losion za tijelo. Izbjegavajte prevruće kupke.

 

Što češće držite noge na povišenom!

  isprintaj članak