Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Ljepota
Zavodničke noge
Objavljeno: 08.09.2019. 13:37  
Kako do lijepih nogu?
Kako do lijepih nogu?

Uz oči i grudi, ženske noge najčešće privlače pogled muškaraca. Visoko na cijeni su duge noge lijepo oblikovanih listova, no ne premišićave.

Kod lijepih nogu obično vidimo razmak između gležnjeva i listova, te između listova i koljena, te maleni razmak iznad koljena koja se dodiruju. No, ukoliko vaše noge nisu baš takve, ne znači da nisu privlačne i dobro oblikovane.

Većina žena smatra kako ima ili premr-šave ili predebele noge. Nažalost, oblik nogu ne može se lako promijeniti, no vježbanjem možete popraviti tonus mišića i učiniti da izgledaju bolje.

 

Kako do lijepih nogu?

Ukoliko su vaše noge predebele, izgubite suvišnu masnoću laganom dijetom i vježbanjem. Započnite s redovnom tjelesnom aktivnošću ili pođite u teretanu.

Ponekad, uprkos tome što nemaju suvišnog sala, noge mogu izgledati debelo. Razlog tomu je loša cirkulacija. Doskočite tome podižući noge na stolicu kad god ste u mogućnosti ili posjetite bioenergetičara.

Ukoliko su vam noge pretanke podebljajte ih vježbanjem. Dobar tonus mišića može učiniti čuda.

Hodanje i vožnja bicikla su odlične vježbe za dobro oblikovane noge. Umjesto dizala služite se stubama. Izbjegavajte dugo stajanje kako biste smanjili pojavu vena. 

Glatke noge uvijek su privlačnije od čupavih. Izaberite metodu epilacije ili depilacije koja vam najbolje odgovara! Nakon kupanja ili tuširanja ne zaboravite nanijeti na njih mlijeko ili losion za tijelo. Izbjegavajte prevruće kupke.

 

Što češće držite noge na povišenom!

  isprintaj članak