Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Pravila ponašanja u restoranu i baru
Ukoliko ste u žurbi ili ne volite čekati, dajte napojnicu konobaru unaprijed i naglasite mu kako znate cijeniti dobru uslugu. ...
Masovno samoubojstvo ptica u Indiji
Želite li se odvojiti od monotonije svakodnevnog života, trebali biste posjetiti neobična mjesta u Indiji i ostati zaprepašteni. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Da, muškarci se samozadovoljavaju
Objavljeno: 19.07.2017. 09:02  
Kako znati misli li vaš dragi prilikom samozadovoljavanja na vas?
Kako znati misli li vaš dragi prilikom samozadovoljavanja na vas?

Da, muškarci se samozadovoljavaju i kada su u ljubavnoj vezi i kada su u braku. I - točka! No, pitanje je čini li to misleći na vas?!  Da, postoje neki znaci po kojima bi se to moglo otkriti.

Prvi očiti znak je kada vas zamoli da mu pošaljete fotografiju na kojoj ste razgolićeni ili potpuno goli. Drugi je kada krene s malim noćnim razgovorima u kojima će napomenuti kako mu je vruće i da je samo u gaćama što će mu biti izlika da upita u što ste obučeni i nagnati vas da mu opširno opišete rublje u kojem se nalazite. Treći znak je kada primijetite kako vas poskrivečki slika mobitelom na bazenu, u kupaonici, prilikom presvlačenja... Nemojte pokazati da ste to primjetili. Uskratit ćete mu poseban užitak!

Ah, da! Dobro je znati da kada se muškarac prilikom samozadovoljavanja u mislima "nalazi" s vama to je poseban kompliment i budite ponosni na to.


I ovo je dobro znati: http://www.turistplus.hr/hr/samozadovoljava_se_sve_vise_zena/729/

  isprintaj članak