Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Da, muškarci se samozadovoljavaju
Objavljeno: 19.07.2017. 09:02  
Kako znati misli li vaš dragi prilikom samozadovoljavanja na vas?
Kako znati misli li vaš dragi prilikom samozadovoljavanja na vas?

Da, muškarci se samozadovoljavaju i kada su u ljubavnoj vezi i kada su u braku. I - točka! No, pitanje je čini li to misleći na vas?!  Da, postoje neki znaci po kojima bi se to moglo otkriti.

Prvi očiti znak je kada vas zamoli da mu pošaljete fotografiju na kojoj ste razgolićeni ili potpuno goli. Drugi je kada krene s malim noćnim razgovorima u kojima će napomenuti kako mu je vruće i da je samo u gaćama što će mu biti izlika da upita u što ste obučeni i nagnati vas da mu opširno opišete rublje u kojem se nalazite. Treći znak je kada primijetite kako vas poskrivečki slika mobitelom na bazenu, u kupaonici, prilikom presvlačenja... Nemojte pokazati da ste to primjetili. Uskratit ćete mu poseban užitak!

Ah, da! Dobro je znati da kada se muškarac prilikom samozadovoljavanja u mislima "nalazi" s vama to je poseban kompliment i budite ponosni na to.


I ovo je dobro znati: http://www.turistplus.hr/hr/samozadovoljava_se_sve_vise_zena/729/

  isprintaj članak