Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Karlovac se razvija kao cjelogodišnje turističko odredište
Objavljeno: 14.01.2020. 11:46  
Karlovac kroz godinu – nova brošura o ljepotama grada na četiri rijeke
Karlovac kroz godinu – nova brošura o ljepotama grada na četiri rijeke

Početkom nove 2020. godine Karlovac je dobio novu turističku brošuru. Brošura "Karlovac kroz godinu” prikazuje ljepote i aktivnosti u gradu na četiri rijeke kroz sva četiri godišnja doba. Tiskana je dvojezično na hrvatskom i engleskom u 5.000 primjeraka.

S ciljem promocije grada na 4 rijeke u 4 godišnja doba provedena je krajem prošle godine i promotivna kampanja na društvenim mrežama. Kampanja je na stranice TZ grada Karlovca www.visitkarlovac.hr dovela gotovo 10.000 novih posjetitelja, imala preko osam milijuna idojmova i izuzetno dobar odaziv. Bio je to svojevrsni uvod u 2020. godinu tijekom koje će se Karlovac nastaviti smještati kao cjelogodišnje turističko odredište s ponudom različitih sadržaja kroz sva godišnja doba. Kampanja na temu četiri godišnja doba provodit će se i tijekom ove godine.

Marina Burić, direktorica TZ grada Karlovca, ovom je prilikom izjavila: „Karlovac se razvija kao cjelogodišnje turističko odredište. Istraživanje provedeno kroz projekt IQM pokazalo je da upravo to žele i stanovnici Karlovca. Ova brošura je jedan od načina da pokažemo i domaćim i stranim turistima što naš grad nudi tijekom cijele godine, te da su vrata Karlovca otvorena svima. Cilj nam je da Karlovac kao poželjno odredište i onima koji ga do sada nisu posjetili."


  isprintaj članak