Svjetski dan krastavaca

Ovogodišnji Svjetski dan krastavaca prigodno je obilježen i proslavljen otvaranjem tajnih vrata zagrebačke Vile Werner Među gostima bile sui DJ Bizzo Bodega, mo ...
Trovanje računom iz dućana
Bisfenol A može utjecati na hormonski povezane metaboličke procese u tijelu i izazvati dijabetes i debljinu, te smanjuje plodnost i nepovoljno utječe na razvoj ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Na zagrebačkom Burgerfestu izboreno drugo mjesto
Objavljeno: 26.12.2018. 20:59  
Kascheta među najboljima
Kascheta među najboljima

Na zagrebačkom Burgerfestu pizzeria i trattoria Kascheta osvojila je drugo mjesto među 18 pizzeria i trattoria koliko se natjecalo. Pizze rade od najboljeg brašna i to za dvije vrste pizza: pizza Romana (pizza s tankim rubom) i pizza Napoletana (pizza s debelim rubom). Koriste dimljeni sir mozzarella - bivolju ili kravlju.

 

Burgere pripremaju s odležanom junetinom i pecivom kojeg sami peku.

  

Pripremaju i vlastitu domaću tjesteninu koju kuhaju tri do četiri minute od pristigle narudžbe.

 

Za ovu priliku predstavili su tri nova burgera, jedan sa drniškim pršutim, sirom, pancetom i paštetom od pršuta, lovački s mesom jelena i divlje svinje s brusnicom, te dimljenom mozzarelom i prženom rikolom, a na kraju burger sa tartufom i granapadana sirom.

 

Kažu kako se itekako trude održati kakvoću i uvijek ponuditi nešto novo, između ostalog, i zato što se nalaze na prilično skrovitom mjestu, u prizemlju My Way hostela u Trpimirovoj ulici u Zagrebu. (T. Radić)


  isprintaj članak