Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Svaki peti rimski car rođen je u Srbiji
Jeste li znali da je od 18 rimskih careva, svaki peti rođen na području današnje Republike Srbije? ...
Kada krenemo hvalisavo pričati o tisuću otoka...
I sada zamislite izraz lica prosječnog Šveđanina kad mu neki naši veliki turistički stručnjaci, koji većinom nikada u životu nisu ni ljetovali u inozemstvu, kre ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Kenya Airways i Alitalia potpisali su ugovor o zajedničkom udjelu u letovima
Objavljeno: 11.03.2019. 08:23  
Kenya Airways i Alitalia od 12. lipnja u codeshareu
Kenya Airways i Alitalia od 12. lipnja u codeshareu

Kenya Airways i Alitalia potpisali su ugovor o zajedničkom udjelu kako bi ponudili poboljšane veze prema Europi preko Rima, na 16 domaćih talijanskih odredišta i 11 međunarodnih. Tako će putnici osim novih usluga codeharea i praktičnijih letova dobiti priliku zaraditi i iskoristiti nagradne milje na cijeloj mreži kojom upravljaju obje zrakoplovne tvrtke.

Letove je već sada moguće rezervirati na kenya-airways.com ili putem putničke agencije za putovanje od 12. lipnja 2019. godine.

Tako će iz Kenije (i obratno) putnici letjeti do talijanskih odredišta: Brindisi, Bologna, Firenca, Lamezia, Milano Malpensa, Napulj, Palermo, Pisa, Reggio Kalabrija, Torino, Trst, Venecija i Verona.

Ostala inozemna odredišta do kojih će se moći letjeti Alitaliom su: Amsterdam, Atena, Barcelona, Casablanca, Ženeva, Larnaka, London, Heathrow, Madrid, Malaga, Malta i Pariz Charles de Gaulle.

  isprintaj članak