Opasni osvježivači prosora
Istraživanja su pokazala da bezopasni limonin u dodiru s ozonom iz zraka stvara molekule opasnog formaldehida, poznatog uzročnika najtežih bolesti poput raka. ...
Ne morate platiti sve što dolazi na stol
Novo jelo ili piće ne plaćate, a ako ugostitelj odbije zamjenu naručeno niste dužni platiti. ...
Nove SightRun ture za novu turističku sezonu za one koji vole trčanje
SightRun tim kaže kako bi trčanje nakon biciklizma moglo zapravo postati novi zaštitni znak Hrvatske, ako se dovoljno potrudimo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Do predivne pacifičke obale Kostarike 4 puta tjedno preko Amsterdama
Objavljeno: 16.04.2019. 11:16  
KLM otvara novi let za Guancanaste i Liberiju
KLM otvara novi let za Guancanaste i Liberiju

KLM širi svoju mrežu otvaranjem novog leta za regiju Guanacaste i glavni grad Liberiju u Kostariki. Ukoliko se odlučite za poslovno ili privatno putovanje moći ćete letjeti jednim od četiri leta tjedno preko Amsterdama. Početak sezone letova za Guanacaste početi će 29. listopada 2019. utorkom, petkom, subotom i nedjeljom letovima iz Amsterdama-Schiphola, San Joséa i Guanacaste-Liberije. 

Za letove je na raspolaganju Boeing 787-9 Dreamliner, s ukupno 30 mjesta u poslovnoj klasi, 45 mjesta u economy comfort klasi i 219 mjesta u ekonomskoj klasi.

KL0717/KL0719 iz Amsterdama-Schiphola polijeće u 11,35 sati, a dolazak u San José (Kostarika) predviđen je u 17,15 po mjesnom vremenu. Iz San Josea se izravno leti prema Liberiji u 19,15, a dolazak u Liberiju očekuje se u 20,10.

Nakon 65 minuta na zemlji, zrakoplov nastavlja povratni let u 21,15 sati izravno u Amsterdam-Schiphol. Dolazak u Amsterdam-Schiphol se očekuje u 13,20 po mjesnom vremenu sljedećeg dana.

S obzirom da je moguće letjeti u San José i otići iz Liberije s istom zrakoplovnom kartom, ovo je idealna kombinacija za sve putnike koji žele otkriti prekrasnu prirodu Kostarike. Isto tako, putnici iz Kostarike mogu započeti i završiti svoje putovanje u San Joseu ili Guanacaste Liberiji u oba smjera s istom zrakoplovnom kartom.

"Guanacaste je druga po veličini regija Kostarike. Regija je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, što je čini jedinstvenim odredištem za odmor u kombinaciji sa San Joséom. Sve to čini Guanacaste Liberia zanimljivim odredištem i novim odredištem u mreži KLM-a. ” - izjavio je Pieter Elbers, CEO KLM

Guanacaste je regija na sjeverozapadu Kostarike, graniči s Tihim oceanom i nalazi se na oko 150 milja (251 km) od glavnog grada San José. Regija je poznata po svojoj prekrasnoj obali, s mirnim uvalama, netaknutim plažama i malim otocima koji se nalaze na obali. Klima u Guanacasteu jedinstvena je u Kostariki, budući da regija od studenog do travnja ima malo ili nimalo kiše, što ju čini omiljenim odredištem za odmor. Također, u pogledu prirode, regija ima mnogo toga za ponuditi, od džungle oko vulkana u unutrašnjosti koja čini zelenu oazu za planinare i ljubitelje biljaka i životinja do glavnog grada Liberije koja ima 60.000 stanovnika. Suvremena međunarodna zračna luka Guanacaste Liberia udaljena je manje od 15 milja (25 km) od najbliže plaže. 

 

  isprintaj članak