Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U
Vrijeme kuhanja: 30 min
Objavljeno: 04.01.2021. 11:20  
Kremasta juha od leće s kokosovim mlijekom
Kremasta juha od leće s kokosovim mlijekom

Kremasta juha od leće s kokosovim mlijekom

Vrijeme kuhanja: 30 min

 

Potrebno:

3 žlice kokosovog ulja

žličica sjemenki kima

žličica sjemenki korijandera

1 glava nasjeckanog češnjaka

2 šalice nasjeckane cherry rajčice

2 žlice sjeckanog đumbira

1 žlica kurkume

2 žličice jadranske morske soli

1 šalica suhe smeđe leće

1 šalica kokosovog mlijeka

1 šalica svježeg korijandera

 

Priprema:

1. Namočite leću preko noći. Ocijedite i isperite je pod vodom.

2. Zagrijte kokosovo ulje u velikom loncu na srednje jakoj vatri. 

3. Kad je ulje vruće, dodajte sjemenke kima i korijandera i pržite ih 45 sekundi. 

4. Dodajte češnjak i ostavite da posmeđi što je približno 3 minute. 

5. Zatim dodajte jednu šalicu cherry rajčice i đumbir, kurkumu i sol. 

6. Promiješajte i ostavite da se kuha oko 5 minuta. 7

. Dodajte leću i 3 šalice vode. Ostavite da zavrije. 

8. Smanjite temperaturu i pirjajte 40 minuta uz povremeno miješanje. Možda ćete trebati dodati dodatnu vodu. 

9. Ulijte kokosovo mlijeko i preostale cherry rajčice. Ostavite da opet lagano kuha. 

10. Prije posluživanja umiješajte nasjeckani svježi korijander. 

 

Poslužite s rižom i povrćem.

  isprintaj članak