Život bez muke i nereda
Jeste li se sjetili kupiti jeftinu plastičnu foliju i njome zaštititi radnu površinu prilikom rada za koji smatrate da će je dosta zaprljati? Kad završite jedno ...
Pet načina kako pronaći pravog životnog partnera
Postoje razne stvari koje nekome mogu otežati pronalazak srodne duše, počevši od previše zauzetosti poslom, nespojivosti itd. Postoje čak i oni koji su odlučili ...
Kostarika je proglašena najsretnijom zemljom u Latinskoj Americi
Ovo istraživanje mjeri očekivano trajanje života, BDP po stanovniku, doživljaj korupcije, slobodu donošenja odluka, podršku drugih ljudi u teškim vremenima i ve ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Samo kilogram krumpira i nekoliko začina
Objavljeno: 12.03.2021. 09:36  
Krumpir u pećnici na jadranski način
Krumpir u pećnici na jadranski način

Krumpir u pećnici na jadranski način

 

Potrebno:

1 kg krumpira

vezice ružmarina

timijan 

bazilika po želji

nekoliko češnjeva češnjaka

peršin

jadranska morska sol

papar po želji

maslinovo ulje

 

Priprema:

Krumpir ogulimo i narežemo ga u željeni oblik i stavimo u pekač. Prelijemo ga maslinovim uljem i pospemo začinima. Prije svega stavimo veću količinu začina.

Pekač prekrijemo aluminijskom folijom i pečemo približno 20 minuta na 250° C. 
Kada kumpir omekša, odstranimo foliju i pustimo da se krumpir zapeče i dobije zlatno-smeđu boju.

  isprintaj članak