Grad blizanca u Indiji
Ova neobičnost rođenja velikog broja blizanaca zabilježen je iu gradovima Igbo-Ora u Nigeriji i Cândido Godói u Brazilu. ...
Klice otporne na antibiotike šire se i u perilicama rublja
Klice otporne na antibiotike proširile su se i u perilice rublja u kućanstvima, ali i u dječjim bolnicama lako ih je naći ukoliko perete rublje novorođenčadi. ...
Kada snižavati cijene i koja je važnost ulaganja u ljude
Tijekom panela na HOW festivalu stalno se spominjalo Tursku kao konkurencija, a svi su sudionici zajedno zaključili da dugoročno gledano, spuštanje cijena nije ...
Anketa


NALAZITE SE U
Pečeni krumpir dobit će lijepu boju i neće se hvatati za dno posude pospete li ga s malo brašna.
Objavljeno: 25.09.2019. 13:01  
Krumpir učinimo još ukusnijim
Krumpir učinimo još ukusnijim

Krumpir

- Da se krumpir prilikom kuhanja ne raskuha u vodu stavite nekoliko kapljica octa ili ga počnite kuhati u toploj vodi

- Kakoa biste otkrili je li krumpir kuhan ili nije ne probadajte ga vilicom nego čačkalicom da u njega ne uđe voda.

- Kako bi krumpir bio hrskaviji prije prženja ga posolite i ostavite stajati 20 minuta.

- Pečeni krumpir dobit će lijepu boju i neće se hvatati za dno posude pospete li ga s malo brašna. 

- Oguljen i napola prepolovljen krumpir pokupit će višak soli u juhi ili varivu.

- Ako krumpir ima čudan miris neka odstoji neko vrijeme u vodi pomiješanoj s mlijekom.

- Sačuvajte kore od krumpira jer dobro osušene mogu biti korisne; izvrsne su kao "drvo” za potpalu.

  isprintaj članak