Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


NALAZITE SE U
Pečeni krumpir dobit će lijepu boju i neće se hvatati za dno posude pospete li ga s malo brašna.
Objavljeno: 25.09.2019. 13:01  
Krumpir učinimo još ukusnijim
Krumpir učinimo još ukusnijim

Krumpir

- Da se krumpir prilikom kuhanja ne raskuha u vodu stavite nekoliko kapljica octa ili ga počnite kuhati u toploj vodi

- Kakoa biste otkrili je li krumpir kuhan ili nije ne probadajte ga vilicom nego čačkalicom da u njega ne uđe voda.

- Kako bi krumpir bio hrskaviji prije prženja ga posolite i ostavite stajati 20 minuta.

- Pečeni krumpir dobit će lijepu boju i neće se hvatati za dno posude pospete li ga s malo brašna. 

- Oguljen i napola prepolovljen krumpir pokupit će višak soli u juhi ili varivu.

- Ako krumpir ima čudan miris neka odstoji neko vrijeme u vodi pomiješanoj s mlijekom.

- Sačuvajte kore od krumpira jer dobro osušene mogu biti korisne; izvrsne su kao "drvo” za potpalu.

  isprintaj članak