Bosch i Mercedes-Benz pokreću pilot-projekt za uslugu automatiziranog prijevoza u San Joseu
Automatizirana vozila S-klase opremljena Boschevim i Mercedes-Benzovim sustavom vožnje i softverom pružaju uslugu prijevoza između zapadnog San Josea i središta ...
U kojoj zemlji pršti od orgazma?
Sve vrvi trgovinama seksi igračkama, raznim spolno poticajnim materijalima, pornografskim filmovima i slično. ...
Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Pečeni krumpir dobit će lijepu boju i neće se hvatati za dno posude pospete li ga s malo brašna.
Objavljeno: 25.09.2019. 13:01  
Krumpir učinimo još ukusnijim
Krumpir učinimo još ukusnijim

Krumpir

- Da se krumpir prilikom kuhanja ne raskuha u vodu stavite nekoliko kapljica octa ili ga počnite kuhati u toploj vodi

- Kakoa biste otkrili je li krumpir kuhan ili nije ne probadajte ga vilicom nego čačkalicom da u njega ne uđe voda.

- Kako bi krumpir bio hrskaviji prije prženja ga posolite i ostavite stajati 20 minuta.

- Pečeni krumpir dobit će lijepu boju i neće se hvatati za dno posude pospete li ga s malo brašna. 

- Oguljen i napola prepolovljen krumpir pokupit će višak soli u juhi ili varivu.

- Ako krumpir ima čudan miris neka odstoji neko vrijeme u vodi pomiješanoj s mlijekom.

- Sačuvajte kore od krumpira jer dobro osušene mogu biti korisne; izvrsne su kao "drvo” za potpalu.

  isprintaj članak