U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Zdravlje
I krvna grupa utječe na odnose među partnerima
Objavljeno: 06.11.2016. 20:12  
Krvna grupa zbližava
Krvna grupa zbližava

Krvne grupe utječu na međusobnu privlačnost ljudi, razumijevanje i skladnost odnosa. Ako oba partnera imaju krvnu grupu 0 u postelji će se odlično slagati. Budući da oboje trebaju puno dodira i iskazivanja ljubavi međusobno će se uzorno dopunjavati. Par koji ima istu krvnu grupu zapravo najbolje funkcionira budući da svaki od njih pokušava dati drugome sve što si i sam najviše želi.

 

On nulta, a ona A krvna grupa

Ako muškarac ima krvnu grupu O, a žena pripada grupi A, njihov će odnos svo vrijeme biti buran, dok će u posteljii znati izgladiti itekako teški spor. U takvom odnosu je dobro ustrajati i sačuvati razum, čak i onda kada biste najradije odmah prekinuli.

On nulta, a ona B krvna grupa

Ukoliko on ima krvnu grupu 0, a ona B, spolni odnos će im biti zaista nepredvidiv. Strast će biti tako vatrena da se često neće susprezati od seksa niti na javnim mjestima. Ona je u svakodnevnom životu pasivnija od njega pa se neće nužno naći na duhovnom planu. Razlike u konačnici mogu biti tako duboke pa je bolje odnos okončati.

 

On nulta, a ona AB krvna grupa

Pogledajmo kako je s muškarcima koji imaju krvnu grupu 0 i ženama koja pripada grupi AB. Ona je u takvom odnosu previše naredbodavna što on ne podnaša dobro. Zato njihov odnos nije ni nježan ni usklađen. Čak ni spolni odnosi nisu česti  budući da se u osjećajno nestabilnoj vezi ne znaju opustiti.

On A, a ona nulta krvna grupa

Muškarci s krvnom grupom A i žena s krvnom grupom 0 se odlično slažu u postelji i spolne odnose obožavaju. Njihovo partnerstvo će sigurno godinama biti puno ljubavi.

 

Ako oboje imaju A krvnu grupu

Ako oboje imaju krvnu grupu A dobro će se razumjeti podjednako u svakodnevnom životu i u postelji. Ukoliko čovjek s tom krvnom grupom želi imati miran i lijep odnos, bez stresa i zapleta neka svakako potraži partnera s istom krvnom grupom. Ni u kom slučaju neće zažaliti.

 

On A, a ona B krvna grupa

Ukoliko on ima grupu A, a ona B krvnu grupu, njihov se život neće temeljiti na užicima u postelji. Muškarac će u ženi tražiti više nego što mu ona može pružiti. Kod nje će osjećati čuvstvenu potporu, ali odnos bez spolnosti obično ne vodi nikamo. Pitanje je koliko će dugo izdržati zajedno.

 

On A, a ona AB krvna grupa

Ukoliko se muškarac krvne grupe A "spetlja" sa ženom krvne grupe AB bit će to potpuno pogrešan izbor. To će biti odnos bez spolnosti jer će se međusobno gledati kao brat i sestra. Spolno se neće privlačiti i - točka! I ako će se s vremena na vrijeme spustiti pod plahte ostavit će si razmak i koristiti uobičajene poze koje će im vremenom postati dosadne.

 

On B, a ona nulta krvna grupa

Muškarci B grupe i ona s krvnom grupom 0 učit će jedno drugo nove seksualne tehnike i zato će se u postelji dobro zabavljati. Muškarac će u ovom slučaju biti pokretačka snaga, a vjerojatno i veći talent po pitanju seksa. S lakoćom će priznati da nešto ne zna i pustit će se to naučiti. Na njoj je ostalo...

 

On B, a ona A krvna grupa

Muškarac s grupom B i žena s krvnom grupom A vjerojatno će izabrati neubičajene načine izvedbe spolnog odnosa. Ti muškarci su previše živi i žele eksperimentirati, a te žene se slažu s time, a time s njima.

 

Oboje s B krvnom grupom

Ako oboje imaju krvnu grupu B spolni odnos će im biti dosada. Ni jedno neće od partnera dobiti nešto što ne zna, iako oba rado ekperimentiraju, a neznajući da bi ih netko drugi još teže usrećio.

 

On B, a ona AB krvne grupe

Vrlo aktivan je i par gdje je on B krvne grupe, a ona AB. Odlično se slažu i obično dugo izdrže zajedno.

 

On AB, a ona nulta krvna grupa

A što ako on pripada krvnoj grupi AB, a ona 0? Tada ih sigurno povezuje seks. U takvom odnosu je obično žena pretjerano aktivna i partner je teško prati. Iako im je lijepo kada su zajedno zna se dogoditi da mu pobjegne, odnosno da ga iznevjeri.

 

On AB, a ona A krvna grupa

Ako je muškarac AB, a žena A krvne grupe on je, obično, strastveniji od nje. Ukoliko se partnerica ne može opustiti i pokazati barem malo osjećaja, takav par nema svijetlu budućnost.

 

On AB, a ona B krvna grupa

Par gdje je on AB, a ona krvne grupe B, bave se seksom manje od drugih. Povezani su duhovno i međusobno su dobri prijatelji. Ne nedostaje im spolnost i bez nje mogu dugo ostati zajedno.

 

Oboje AB krvne grupe

Potpunu harmoniju možete dostići ukoliko ste oboje AB krvne grupe budući da se oboje trudite život učiniti ljepšim. Lijepo vam je i u postelji i izvan nje. Pred takvim parom predstoji lijepa budućnost.

  isprintaj članak