Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


Ovogodišnji program oduševit će ljubitelje aktivnog odmora
Objavljeno: 03.07.2020. 06:01  
Kutinsko ljeto 2020. sve do 30. kolovoza
Kutinsko ljeto 2020. sve do 30. kolovoza
  • Kutinsko ljeto 2020. sve do 30. kolovoza

Slike: TZ grada Kutine


Jučer je počelo Kutinsko ljeto 2020. godine, a, trajat će do 30. kolovoza. Za dobar provod pobrinut će se Turistička zajednice grada Kutine i Sportski centar Kutina zajedno s udrugama, sportskim klubovima i ustanovama grada Kutine.

Ovogodišnji program oduševit će ljubitelje aktivnog odmora. U sklopu ljeta moći ćete se upustiti u istraživanje Moslavačke gore trčeći uz Klub Jump na 2. Moslavina trailu, planinareći uz Rural Escape Tours na prvoj Garićgradskoj pustolovini ili vozeći bicikl do nekih udaljenijih i skrivenijih kutaka gore uz Biciklistički klub Kutina i biciklijadu „Biciklom na Moslavačku goru". U ponudi su i trčanje, planinarenje ili bicikliranje moslavačkom šumom, pored starih kamenoloma, povijesnih ljepota poput srednjovjekovne utvrde Garić-grad, ostataka pavlinskog samostana, te brojnih vidikovaca s pogledom na moslavačke vinograde i močvarno carstvo Lonjskog polja.

Otkrijte močvarno carstvo Parka prirode Lonjsko polje uz vikend programe Javne ustanove Parka prirode Lonjsko polje. 

Svakog četvrtka u srpnju, na ljetnoj pozornici Pučkog otvorenog učilišta, održavat će se zanimljiva i drugačija događanja počevši od glazbenih, stand up i plesnih nastupa pa sve do filmskih večeri pod zvijezdama.

Za sve oni koji žele „uskočiti" u Kutinsko ljeto, to će moći napraviti na gradskom bazenu u Kutini. Tijekom srpnja bazen će svaki dan raditi u vremenu od 9 do 20 sati (sve do 23. kolovoza), uz napomenu da se radno vrijeme bazena u kolovozu mijenja pa će raditi od 10 do 20 sati. 

U vremenu održavanja manifestacije u prostorima caffe barova Black Velvet i Quince Club of Arts moći će se uživati u koktelima „Kutinsko ljeto", u slastičarnici Kira kušati osvježavajući kolač „Kutinsko ljeto", Glaze fast bistro & bar u svoju ponudu uvodi kolač opd sira „Kutinsko ljeto", u hotelu Kutina nude pizzu „Kutinsko ljeto" - koja se toliko udomaćila da je u ponudi kroz cijelu godinu, dok će se u prostoru zdravljaka Mans moći uživati u sladoledu „Kutinsko ljeto". 

  isprintaj članak