Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
U muzejskom hladu 3 za djecu od 7 do 12 godina starosti
Objavljeno: 18.07.2020. 14:01  
Ljetni kamp za djecu u Etnografskom muzeju u Zagrebu od 21. do 24. srpnja 2020.
Ljetni kamp za djecu u Etnografskom muzeju u Zagrebu od 21. do 24. srpnja 2020.

Nakon dva vrlo uspješna muzejska kampa, potaknuti zanimanjem najmlađih Etnografski muzej u Zagrebu organizirai treći ljetni kamp "U muzejskom hladu III”. 

Četverodnevna radionica održat će se od 21. do 24. srpnja 2020. godine, a djeca će imati priliku naučiti stare igre i brojalice, izraditi vlastiti rekvizit za igru, vidjeti izložbe muzeja…

Stalni postav narodnih nošnji Hrvatske poslužit će kao nadahnuće za izradu tkanih ukrasa. Upoznat će se sa stalnim postavom izvaneuropskih kultura, vidjeti zanimljive predmete i čuti priče koje su u njemu skrivene. Izradit će vlastiti origami. Vidjet će izložbu Kapa dolje! Priča o (ne)pokrivanju glave, a mnogobrojne kape, marame, šeširi pomoći će dječjoj mašti da uz pomoć iglice i vune naprave filcani ukras za vlastito pokrivalo za glavu. 

Kampovi su namijenjeni djeci od 7 do 12 godina starosti. Cijena programa je 100 kuna po djetetu djetetu i uključuje ulaznicu u muzej, vodstvo kroz stalni postav i izložbu Kapa dolje! Priča o (ne)pokrivanju glave te sav potreban materijal za radionice. 

Program se održava uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. 

  isprintaj članak