Koronavirus smanjio zagađenje zraka u Europi i svijetu
Objavljene karte prikazuju promjene u količini dušičnog dioksida (NO2) - zagađivača koji uglavnom nastaje od upotrebe fosilnih goriva. ...
Stjuardese se najviše bolje požara u avionu
Čak 44,5 % kabinskog osoblja vidjelo putnike kako pokušavaju obaviti spolni odnos u zahodu zrakoplova, a od njih je dva i pol posto dobilo ponudu da se pridruže ...
Filmske poslastice iz Beča
Kada vi ne možete u Beč, tada Beč dolazi k vama! Donosimo vam pregled najboljih filmova snimljenih u njemu. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Mala škola turizma
Prilagodbe hotela i drugih turističkih sadržaja nužnost su u općoj humanizaciji građenog okruženja Očekivanja gostiju s invaliditetom u hotelskim i drugim turističkim objektima 26.12.2014. 20:29
Očekivanja gostiju s invaliditetom u hotelskim i drugim turističkim objektima
Parkirališni prostor koji bi odgovarao osobi koja se kreće u invalidskim kolicima mora biti širok najmanje 360 cm, a preporuča se 390 cm. ...
više...
Podne obloge ne moraju biti prostirači Trendovi: Podovi za plovila 16.09.2014. 15:23
Trendovi: Podovi za plovila
Predstavljamo pet alternativa uobičajenim prostiračima i ogoljelim podnim oblogama. ...
više...
Poticati osjećaj za međugeneracijsku solidarnost i pravednost Europa za starije 11.09.2014. 18:37
Europa za starije
Europska komisija se obvezala da će promocijom gesla “Europa za osobe svih starosnih dobi” poticati rasprave o socijalnim glediš ...
više...
Ukoliko primijetite da je dijete nestalo, uvijek prvo pogledajte bazen Sigurnost djece na bazenu 10.08.2014. 10:03
Sigurnost djece na bazenu
Prilikom krivog skoka u vodu može doći do kvadriplegije, paralize tijela ...
više...
Vatru pomoću hlađenja treba držati što manjom Zaštita od požara - Na što treba misliti 09.08.2014. 19:11
Zaštita od požara - Na što treba misliti
Po izbijanju požara uvijek neophodan ljudski zahvat pa oklijevanje s intervencijom treba ograničiti na najmanju moguću mjeru. ...
više...
O kvaliteti boravka u zatvorenom bazenu odlučuju klimatski uvjeti Zatvoreni bazen ili spilja? 09.08.2014. 11:32
Zatvoreni bazen ili spilja?
Ne zna svatko da je vlažni zrak lakši od suhog zraka te da se isto tako diže prema gore. ...
više...
Za sveopći doživljaj opuštanja nisu zaslužni samo vidljivi elementi bazenske tehnike Bazen kao privatna wellness oaza 08.08.2014. 20:05
Bazen kao privatna wellness oaza
Prošla su vremena funkcionalnih kupališta - ustanova... ...
više...
Gay putovanja su jedno od najviše rastućih segmenta turističkih putovanja Britanski gayevi odlaze na bračna potovanja u Sloveniju 05.08.2014. 11:55
Britanski gayevi odlaze na bračna potovanja u Sloveniju
Slovenija se uvrstila na ekskluzivni zemljovid željenih odredišta za bračna potovanja britanskih homoseksualaca. ...
više...
Vajnšato kao uvarak od vina ili vinski preljev Vajnšato ili Uvarak od vina 23.06.2014. 11:34
Vajnšato ili Uvarak od vina
Ovim smo člankom željeli osvijetliti neke nazivoslovne nedoumice koje su nastale kao posljedica legitimnoga leksičkog, osobito terminološkog ...
više...
Mišljenje na majici Majice s natpisom kao modni dodatak 14.06.2014. 18:47
Majice s natpisom kao modni dodatak
Majice sa zanimljivim natpisima na njima možemo nositi uz bilo koji modni izričaj. ...
više...
Osjećaji su pokretačka snaga ljudi što najbolje koriste trgovci kroz boje Što znači koja boja? 29.05.2014. 17:01
Što znači koja boja?
Boje koriste lanci brze prehrane koristeći crvenu i narančastu boju budući da ljude ohrabruju da jedu brže ...
više...
Židovski praznici su vrlo glasni i veseli s puno ljudi i plesom Prehrambene navike i praznici Židova 20.05.2014. 20:56
Prehrambene navike i praznici Židova
Hrana mliječnog i mesnog izvora ne smiju biti niti zajedno pripremana niti upotrebljena. ...
više...
Za svako godišnje doba, te za razne posebne prigode treba uvijek posegnuti za novim motivom i iznenaditi gosta Kreativnost u dizajnu jelovnika 16.05.2014. 11:14
Kreativnost u dizajnu jelovnika
Kreativnost u dizajnu obično ne dopire dalje od jedva zamjetljivog grafičkog dodatka uz rub jelovnika u vidu vitica s grožđem, ukrasnog ruba ...
više...
Definiranje tipa restorana nije lagan posao Dizajn restorana 14.05.2014. 18:22
Dizajn restorana
Neslaganje se često pojavljuje upravo zbog toga što koncept restorana i meni nisu potpuno razvijeni zahvaljujući lošem dizajn programu. ...
više...
Travanj je idealan mjesec za sadnju ukrasnog grmlja Stiglo je proljeće i vrijeme za cvijeće 12.05.2014. 10:26
Stiglo je proljeće i vrijeme za cvijeće
Proljeće je vrijeme buđenja, vrijeme za obnavljanje i osvježenje postojećih zelenih oaza ili za stvaranje novog biljnog carstva. ...
više...
Što ima Mona Lisa zajedničko sa striženom vunom ... Runska (strižena) vuna 08.05.2014. 19:03
Runska (strižena) vuna
... na početku je bila ovca ...
više...
Troškovi za primjenu VIP procedure se posebno naplaćuju Osobe od posebnog značaja: VIP, PIP i CIP 17.04.2014. 16:25
Osobe od posebnog značaja: VIP, PIP i CIP
Isti odnos prema njima mogu dobiti i članovi uže obitelji kada putuju zajedno. ...
više...
Hrvatska je prva europska turistička zemlja koja je otvorila vrata naturistima Naturizam traži svoj novi put 15.04.2014. 17:02
Naturizam traži svoj novi put
Ugledni gosti Edward VIII. i njegova odabranica Wallis Simpson su još davne 1936. gdoine bili naturisti na Rabu. ...
više...
Hladni buffet je svečani prijem porijeklom iz Francuske Hladan buffet 10.04.2014. 18:14
Hladan buffet
više...
Zapravo, bečki odrezak nema svoje korijene u Beču, nego u Konstantinopolu (Istanbulu). Odakle potječe bečki odrezak? 28.03.2014. 11:39
Odakle potječe bečki odrezak?
Prošle godine su Austrijanci bečki odrezak naručili više od nevjerojatnih 73 milijuna puta. ...
više...

  Stranica 5 od 9
1 2 3 4 [5]  6 7 8 9