Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Djeca, škola i zaštitne maske za lice
I učenici i studenti u Nizozemskoj ne moraju nositi maske za lice, čak ni učitelji i starija djeca iako su se neki učitelji opirali takvoj "slobodi”. ...
Kako najbolje iskoristiti vrijeme za učenje kod kuće
Slijedite ove jednostavne savjete i stvorite uvjete za učenje kod kuće. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
U susret Velikoj Gospi u Baški na Krku
Objavljeno: 13.08.2020. 14:35  
Marijin zvon: revija kampananja (zvonara) u petak, 14. kolovoza
Marijin zvon: revija kampananja (zvonara) u petak, 14. kolovoza

Crkvi sv. Trojstva (Baška, Krk)

U organizaciji Društva Sinjali i ove godine u petak, 14. kolovoza, u predvečerje svetkovine Vele Gospe bit će prigodni program - 12. Marijin zvon u crkvi sv. Trojstva, s početkom u 21 sat.

U programu će sudjelovat tri ekipe kampanara koji će slaviti svečanim zvonjenjem na zvoniku bašćanske župne crkve, a program će se preko video projekcije pratiti na cimiteru ispred pročelja crkve.

Posebni gosti, koji će upotpuniti program, bit će Stani Göderer i Deni Šesnić, duo harmonika i gitara. Program će pratiti dio projekcije "107 marijanskih svetišta u Hrvatkoj" kojim će se predstaviti petnaest najpoznatijih i Baški bližih.

Sudjelujući kampanari (zvonari) su: Branko Randić i Blandina Marković-Randić iz Baške, te Branimir Tomanič, Gregor Vrečar, Jošt Jerina i Klemen Žitko iz Brezovice pri Ljubljani (Slovenija)

  isprintaj članak