Klice otporne na antibiotike šire se i u perilicama rublja
Klice otporne na antibiotike proširile su se i u perilice rublja u kućanstvima, ali i u dječjim bolnicama lako ih je naći ukoliko perete rublje novorođenčadi. ...
Kada snižavati cijene i koja je važnost ulaganja u ljude
Tijekom panela na HOW festivalu stalno se spominjalo Tursku kao konkurencija, a svi su sudionici zajedno zaključili da dugoročno gledano, spuštanje cijena nije ...
Novosti o bosanskim piramidama

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i dalje ostaje među najaktivnijim i najatraktivnijim svjetskim predavačima. ...
Anketa


NALAZITE SE U
Pohano meso bit će ukusnije, ako ga prije pohanja premažete solju i vrhnjem
Objavljeno: 11.06.2019. 17:53  
Meso – Kako pripremiti meso da bude ukusno
Meso – Kako pripremiti meso da bude ukusno

Meso – Kako pripremiti meso da bude ukusno

 

- Kako bi ulje ostalo bistro u njega stavite nekoliko drvenih čačkalica.

- Stavite li žlicu octa ili ruma u još hladnu masnoću kod pohanja mesa, meso neće upiti suvišne masnoće.

- Kad pržite na masti, stavite u posudu s masnoćom malo brašna ili soli kako mast ne bi prskala.

- Pohano meso bit će ukusnije, ako ga prije pohanja premažete solju i vrhnjem.

- Žličica slatkog vrhnja što ćete je staviti u pečenje, oplemenit će meso, a umak će biti gušći.

- Pečete li meso u pećnici, prekrijte ga aluminijskom folijom koju ste prije toga probušili na nekoliko mjesta, kako bi kroz rupice izlazila para, ali ne i masnoća. Tako ćete uštedjeti trud oko čišćenja.

- U odreske od mljevenog mesa sitno naribajte jedan mali krumpir. Odresci će biti puno sočniji i ukusniji. 

  isprintaj članak